Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány gyermeket szeretnél/szere...

Hány gyermeket szeretnél/szeretnétek?

Figyelt kérdés

Sokan mondják és olvastam is, hogy egyre kevesebb a gyermek, mert sok ember nem is szeretne már, hiszen "csak a probléma van vele" illetve az egészségtelen életvitelünk miatt sokszor problémás a teherbeesés, és akkor még a nehéz anyagi kérdésedről nem is beszéltünk!

Kíváncsi vagyok, hogy ez valóban így van-e. Ezért kérdezem meg, ti hány gyereket szeretnétek vagy esetleg hány gyermeketek van, szeretnétek-e még?

Én szívem szerint 4 csöppséget szeretnék, de anyagiak miatt nem kizárt, hogy 2-nél majd megállnánk.

Érdekel mindenkinek a véleménye, hozzászólása!

És előre is köszönöm! :)

2009. szept. 23. 12:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Van egy 17 éves lányom, fiaim 11 éves ikrek, pici fiam meg 8 hónapos. Így kerek a családunk, gyerekeim nagyon szeretik egymást. Több gyereket már biztos nem vállalok, főként a korom miatt.

De, ha még egyszer kezdeném akkor sem állnék meg egy gyereknél.

2009. szept. 23. 13:51
 12/15 anonim ***** válasza:

7 hónapos kislányom van, és pár év múlva szeretnénk kistesót.

De sajna 1+2 fél szobába több gyerek nem fér el (így is lesznek nehéz pillanatok).

Szívem szerint 4 gyerkőcöt szeretnék, de a fent említett okból, és financiális megoldhatatlanság miatt max. kettő tudunk bevállalni.

Bár még a 2. sem biztos, ha tovább sarcolják az anyukákat a kedves honatyák...

2009. szept. 23. 14:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Már van egy kisfiam. Ha a második is kisfiú lesz, bevállalunk még egy harmadikat, hátha az lány lesz. Ha az is fiú, akkor is mindenképp megállunk háromnál,tehát 2 vagy3
2009. szept. 23. 15:54
 14/15 anonim ***** válasza:
2 lányunk van, még szeretnénk egy harmadik babát is. A neme lényegtelen.
2009. szept. 23. 20:54
 15/15 anonim ***** válasza:
27 éves vagyok és most 13 és fél hós a kisfiam és szeretnénk másodikat is. Már dolgozunk is az ügy érdekében:)
2009. szept. 23. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!