Az első babánk ágyának helyét tervezzük egy amerikai konyha-nappalis+ 1kis hálószobás lakásba. Hol lenne a legjobb helye?
Kedves "8-as" :-) ! Ez megnyugtatóan hangzik. Végülis az én párom is jó alvó.
Kedves Válaszolók! Még rágódok a válaszokon, de minden story alakítgatja a véleményem.
Köszi!!
Érdekes amit írsz...
2 lehetőség van (szerintem):
1. ha a baba jó alvó lesz, akkor miért zavarna titeket az, hogy veletek van a szobában?
2. ha a baba nem lesz jó alvó...na akkor szerinted hogy lesz együtt alvás a pároddal? Mert vagy egész éjszaka kint leszel vele a nappaliban, vagy odabújsz a párod mellé, bezárod a szoba ajtaját, hogy ne halljátok a gyerek sírását és ti alhassatok nyugisan? Vagy hogy gondolod, most komolyan?
Nincs az a pénz amiért külön raktam volna...ha ne adj' Isten valami történt volna éjszaka és én nem vettem volna észre? Soha nem tudtam volna feldolgozni!
...és még sorolhatnám...
Nálunk is két szoba van. A hálóból gyerekszoba lett. A franciaágyat eladtuk (nem fért be tőle a kiságy és a többi babaholmi) és betettünk egy kisebb kinyithatós ágyat, amin gyakran szoktam aludni, ha éppen rosszabb éjszaka van. Egyébként elejétől fogva külön szobában alszik. A nappaliban levő kanapét is lecseréltük egy kényelmesebbre,nagyobb, kihúzhatósra, amin mi alszunk.
Nálunk így alakult.
Amíg pici volt, gyakran aludt napközben a nappaliban egyébként, később ő maga igényelte a kiságyat az alváshoz.
A gyerekszobában van a sok játék is, amiből persze napközben kerül a nappaliba is bőven. Mondjuk nálunk a konyha-étkező külön van.
Nálunk a baba a mi ágyunkban alszik, hogyha éjjel felkel szopni a lehető leghamarabb mellre legyen rakva és aludjon mindenki tovább. Igy lehet a legkipihentebb lenni.
Mi nem mondjuk a rokonoknak, és van egy kiságy is a látszat kedvéért :)
(nem olvastam el az összes választ, úgyhogy lehet ismétlés vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!