Hány hónapos korukban figyelnek a nevükre a babák?
Kismanóm ma lett 8 hónapos és még nem hallgat a nevére.
Mozgásfejlődése szerintem jó 5,5 hónaposan ült, 6 hónaposan mászott, 6,5 hónaposan felállt a kiságyban. Babaúszásra jár gondolom ezért is jobb a mozgása. DE nem figyel a nevére ami igazából engem nem frusztrál, csak apukája zargat, hogy kérdezzem már meg a csajokat ezen az oldalon ha, már úgy is itt lógok egész nap :D Kétségbe van esve, olyan lüke:)
Válaszaitokat előre is köszönöm!
Szia!
Az én fiam 5 és fél hónapos,és már hallgat a nevére.Persze ha nagyon belemerül a játékba akkor bombát is robbanthatok mellette.:-)Nekem letesztelte a védőnéni most,hogy kint volt hétfőn.Megkérdezheted te is a tieteket,ő biztos pontosabban meg tudja mondani.
Szia!Kisfiam 8,5 hónapos és figyel már,ha őt szólítjuk.Megkérdeztem a védőnőtől kb. két héttel ezelőtt,hogy ez véletlen-e.Azt mondta,hogy nem,mert nagyjából 8-9 hónapos koruk körül a kicsik már figyelnek a nevükre,de persze ez is mint minden,babánként változó.
Képzeld,a párommal nemrég emiatt vitáztunk :) ,hogy igaz-e.Én állítottam,hogy igenis felfigyel a nevére.Na erre a párom elkezdett a baba nevéhez hasonló hangzású szavakat mondogatni...és kisfiunk nem figyelt :D Hehhhe,hát nagyon röhögtem apán.
Érdekes,nálunk meg a mozgásfejlődés indult kicsit később a "megszokottnál".
Na,ne legyél kétségbe esve!Ezt is tanulnia kell a babáknak,majd eljön az ideje mindennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!