Miket tudnak a babák 2,3,4,5 és 6 hónapos korukban? Listáznátok, akik túl vannak már ezeken?
Figyelt kérdés
Nem összehasonlítás-képpen, csak már olyan kíváncsi vagyok, mik lesznek a következő csodák :-)2011. júl. 30. 21:55
1/4 anonim válasza:
huha..hát jobban teszed, ha inkább megnézed egy internetes oldalon, vagy könyvben, mert itt annyiféle választ fogsz kapni, hogy csak nézel majd:)
Az én fiam 2 hónaposan még semmit sem csinált, csak nézelődött, hason emelgette a fejét, de utált úgy lenni.
3 hónaposan már tartotta szépen a fejét, néha kinyújtotta a kezét is.Ezek közben elkezdett nyúlni a dolgokért, szépen lassan, meg is fogta őket.
Pont 6 hónaposan kezdett el forgolódni.
De hidd el, lesz itt olyan, akinek a gyereke 6 hónaposan már állt....
2/4 anonim válasza:
Az elsővel egyetértek. Mi most vagyunk 6 hósak és nagyon szépen beszélget a maga nyelvén, állandóan mosolyog, átfordul a hasára és hátrafelé tolat.:)A csörgőkkel, rágókákkal nagyon szépen játszik. Mindent rág és nagyon folyik a nyála. Van 2 fogacskája.
3/4 anonim válasza:
4/4 A kérdező kommentje:
Ó igen, pont ezt nézegetem én is!
Köszönöm a válaszokat :-)
2011. júl. 31. 08:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!