mennyi idős volt mikor először kapta? most mennyi idős, és mennyire igényli?
2013. ápr. 12. 13:44
1/10 anonim válasza:
Már a kórházban adtam neki cumit, de csak alvásnál használja azóta is. Plusz ha az ínye fáj a fogzás miatt,de akkor csak a műanyagot rágja. 11 hónapos kislány
2013. ápr. 12. 13:47
2/10 anonim válasza:
Igen, adtam. Többször próbálkoztam adni, nem nagyon akarta elfogadni, aztán csak rászokott kb 2 hónaposan. Aztán eléggé rákapott, szinte mindig a szájában volt. Nagy nehezen lehetett róla leszokatni 2,5 éves kora után, ovikezdés előtt. Most félúton van a 2. babánk, megfogadtam, hogy neki nem fogok cumit adni a szájába.
2013. ápr. 12. 13:47
3/10 anonim válasza:
én cumi ellenes voltam az első babánál ,igy rászokott az ujjára:)most a második már kapott cumit azt látom alvásnál van rá szüksége.
2013. ápr. 12. 13:52
4/10 anonim válasza:
Adtam volna, de nem akarták, utálták.
Téli babák voltak, és a kinti sétáknál néha elnyílt a szájuk, olyankor úgymond beleerőltettem a cumit, hogy meg ne fázzon a torkuk. 2 hónaposak voltak akkor. Odakint a levegőn bealudtak, ezért elviselték a cumit, de otthon mindig kiköpték, így hagytam.
Legalább utána nem kellett külön leszokni róla.
2013. ápr. 12. 14:06
5/10 A kérdező kommentje:
én is a kórházban adtam már neki, most lesz 6 hetes, csak alvásnál kéri, vagy ha fáj a pocakja, amúgy kiköpi.
köszi a válaszokat, ment a zöld pacsi :)
2013. ápr. 12. 14:08
6/10 anonim válasza:
Énis a kórházban adtam neki először!Nagy cumis 2 évesen!
2013. ápr. 12. 14:42
7/10 xStefix válasza:
Nem. Én vagyok a fiam két lábon járó cumija. :)
Csodálkozott is a mellettem lévő anyuka, amikor mondtam, pont tegnap került szóba tanácsadáson.
A lányomnak sajnos adtam már rögtön újszülöttként. Később aztán leredukáltuk a használatát, így nem rontott többet a szoptatáson, de összességében nagyon sokáig cumizott. Igaz, ekkor már csak alváshoz kapta.
2013. ápr. 12. 14:47
8/10 anonim válasza:
Nem. Próbáltam de nem fogadta el.
2013. ápr. 12. 14:58
9/10 anonim válasza:
Nem, mert igazából nem tudom, hogy mire jó. Már van egy 2,5 éves lányom, a fiam 7 hónapos, nem tudom, hogy igényelték volna-e. Nem volt olyan, hogy ne tudtam volna megvigasztalni őket.
2013. ápr. 12. 16:16
10/10 anonim válasza:
Én nem adtam. Egy éves a fiam, és a szopási igényét cicizés közben élte ki, az ujját sosem szopta. Én féltem, hogy rászokik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!