Refluxos, bukós babádnak milyen tápszert adsz?
A mi dokink bebát írt fel de ettől meg fáj a hasa!
Milyen fajtát iszik babád és mennyibe kerül egy dobozzal?
nem írtad mennyi idős a babád :)
az enyém is bukós volt, de a dokink nem írt fel rá semmi különleges tápszert, mert egyébként szépen gyarapodott a súlya (is)
bíztatásképpen írom, hogy amint elkezdtem a hozzátáplásást és rendes "felnőtt" ételt kapott (zöldségek, husi), már láthatóan kevesebbet bukott. most 10 hónapos, és már a kefír/joghurton is túl vagyunk, azóta pedig egyáltalán.
persze oda kell figyelni, hogy ne is etesd túl, mert attól is bukhat.
Igen,elfelejtettem írni: 2 hónapos múlt!
Sajnos az a baj,hogy mivel folyamatosan vissza akar neki bukni a kaja(valamikor visszanyeli valamikor kibukja) így borzalmasak a napjaink vagyis jobban az éjszakáink!Szinte hallom ahogy oda-vissza liftezik a nyelőcsövébe a kaja és hogy folyamatosan azzal küzd,hogy visszanyeldekeli!Borzalmas,nagyon sajnálom szegényt mert nagyon kialvatlan,ráadásul olvasom,hogy így a sav meg ki is marhatja a nyelőcsövét!
Próbálom nem túl etetni,de hát honnan tudom,hogy mikor elég neki???Akkor nem adok már neki többet mikor a nyelvével löki ki a cumisüveget!
Ja amúgy anyatejet is fejem neki,Nutritonnal próbáltam sűríteni de attól meg mintha fájt volna a hasa!
Korábban ez volt az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Ja az árat meg azért kérdeztem mert szerintem engem a patikában átvágtak!
2400 ft-ot fizettem az egy doboz Bebáért!
Köszönöm a válaszaitokat!
6-os!
Igen,ez az hogy én is egész éjszaka azt hallgatom,hogy nyeldekel,hörög,nyüszít stb!Ő sem bukik végül is sokat de amikor igen akkor még az orrán is jön és majd megfullad!
hasfájásra használunk infacolt,babycalm+biogaia cseppeket!A hasfájás talán kezd szünni csak ez a nyeldekelés!Mondjuk az bizti hogy sokat eszik de mit csináljak ha a nagykönyvben előírt adagot adom neki és nem elég még sír a kaja után!3-3,5 óránként eszik 100-120 ml-ket este fürdés után meg 160-180 ml-t!Tudom sok,a doki is mondta de mit csináljak ha ordít hogy nem elég neki??Az se jó ha azért sír mert éhes..
7-es:
Ez a gyógyszer amit írsz erre a bukásra,nyeldekelésre jó??Dokinak ha mondom felírja??
Az ágya 3 hetes korától meg van emelve kb 15 cm-re,hát neki ez sem nagyon használ..sőt szinte semmilyen változás nincs.
8-as:
remélem igazad lesz és a hozzétáplálással megszűnik ez a probléma.
Amúgy is el kell kezdenem hamar a hozzátáplálást(4 hósan) mert még ha ez a probléma nem volna elég még székrekedéses is a drágám,minden nap szélcsöveznem kell.
Nagyon köszönöm a válaszaitokat,örülök,hogy azt írjátok lesz ez jobb késsőbb mert már nagyon kivagyok annyira sajnálom szegényt!
Az egy dolog hogy én kivagyok,nem alszom,hulla vagyok(van egy 3 évesem is,így nappal nuku pihenés)de sajnálom hogy ez miatt ő is elég kialvatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!