2 kérdesem lenne: Hasfájós babádnak segített az infacol? Többi lent.
A védőnőt hívd majd fel, hogy ha gáz az idő, jöjjön ki, elvileg ki is kell mennie ilyen picinél még, legalábbis nálunk hetente jött 4 hétig, utána havonta, sőt ha kértem, akkor máskor is kijött, pl. a köldöke miatt...
Nekem lányom van, neki bejött az infacol, de a tornáztatással, pocakmelegítéssel(törcsi a pocakra, és fújattam rá a hajszárítót úgy, hogy az arcát ne érje, ettől el is aludt, imádta) együtt...valamennyire.
de igaziból olyan 2,5-3 hósan magától rohamosan javult a hasfájás...
Azért írom, hogy lányom van, mert akkoriban én is mindenfelé kérdezgettem, és a lányoknál az Infacol, a fiúknál az Espumisan jött be inkább...pedig elvileg ugyanaz a hatóanyaguk, de vmi mégis más lehet...
hozzánk is hetente jön, csak most nekünk kell majd menni... az lesz a megoldás, hogy ha rossz az idő akkor telefonálok neki.
nekem is lányom van, 2 hete használjuk az infacolt, nagyon minimális hatása van..
köszi a válaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!