Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti odaadnátok? Többi lent!

Ti odaadnátok? Többi lent!

Figyelt kérdés
Tegnap voltunk a korházban anyosommal és amig vártuk kint a 7 hónapos kislányommal oda jött egy 70 év körüli asszony és meg akarta fogni,de láttam rajta hogy nagyon gyenge,mert reszketett a keze.Én szép illedelmesen mondtam neki hogy ne haragudjon de nem adom,mert fél másoknál lenni akit nem ismer(de persze ez hazugság volt!)ti mit tesztek ilyen helyzetben??
2013. ápr. 12. 12:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól csináltad.El sem tudom képzelni,hogy egy idegennek odaadjam a babám.
2013. ápr. 12. 13:46
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Én csak hasonló helyzetben voltam. Télen a zebránál egy nő majdnem bemászott a mózesbe és közölte, hogy ha nem lenne így bebugyolálva a pici biztosan megölelgetné! Hát én hálát adtam hogy tél van és be van bugyolálva. Illedelmesen mosolyogtam és elköszöntem. Nem tudom hogy ráztam volna le.

Ügyes voltál. Lehet, hogy egy unokáját hiányoló nagyi volt, de lehet,hogy psychopata!

2013. ápr. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!