Ti odaadnátok így neki?
Figyelt kérdés
A tápizást az elején Milupával kezdtük, majd áttértünk a Beba-ra.
Viszont. Ma fogyóban a Beba, és nincs kedvem 1200 ft pluszért venni 1 dobozzal, főleg h maradt még egy csomag Milupa. Odaadhatom neki? Nem "keveredik" meg a bélrendszere? (HA mindkettő) 6 hónapos baba. Vagy inkább ne adjam oda, és vegyek?
2012. máj. 5. 15:37
1/5 anonim válasza:
Ha kezdetben a Milupat megette, valoszinu, most meg fogja enni. Nyugodtan adhatod neki azt. En volt egy ido, hogy mindig azt vettem, amelyik eppen az olcsobb volt (1 eves kora utan, addig anyatejet ivott), nem volt gond egyaltalan. Sot, volt olyan egyszer- egyszer, hogy egy pici maradt az egyikbol, de abbol mar nem lehetett elegendo mennyiseget kikeverni, es ha epp valtas volt egy masik fajtara, akkor is osszekevertem a ket fele tapot. De ezt 2x fordult csak elo. Semmi baja nem lett tole, elvegre hasonloaknak kell lenniuk.
2/5 anonim válasza:
Én lactogent, és bebát adok neki "felváltva" havonta ráun és nem akar enni. Akkor veszem a másikat, és azt megeszi. Más magyarázatot nem látok rá, mint hogy unja. 5 hós. Ha megeszi, szerintem baja nem lehet tőle.
3/5 anonim válasza:
nyugodt szívvel odaadnám! mióta nem a gyógyszertárban veszem a tápszert receptre, mert elmúlt 7 hónapos azóta kb 3-4 féle tápszert evett. vettem én egy fajtát aztán apukát küldtem hogy vegyen ő nem talált olyat amilyet kértem vett másikat, aztán anyukáméknál voltunk ott nem kaptam semmilyent bátyámat kértem meg hogy haza fele vegyen tápszert, ő megvette a 3. fajta tápszert.. szóval nyugodtan. ha hozzátáplálsz akkor sem adod neki mindig ugyan azt a fajtájú krumplit pl. :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, marad akkor a milupa....:)
2012. máj. 5. 21:53
5/5 anonim válasza:
Az en babam az elso honapban(sajna kezdettol tapszeres) 6 fajta tapszert probalt ki,mire a dokit meggyoztuk hogy az elso volt a legjobb neki,nem amire o a tamogatast kapna...
Semmi baja nem lett...azota sincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!