Másnak is ennyit esik, esett a gyereke mikor elindult négykézláb és kapaszkodva próbált felállni?
Az első év az esések szezonja!
Sokat esnek, és ez azért nem gáz, mert egyrészt még nagyon rugalmasak a csontjaik, izületeik, másrészt így tanulják meg, hogy mire kell vigyázni!
Az én lányom is nagy elesős volt, a felálláskor főleg, de még utána is sokszor elveszítette az egyensúlyát.
Ez van. Anyuka szétaggódja az agyát, rossz nézni a sok esést, és persze próbálsz hárítani, de az esések az "élet rendjébe" tartoznak.
én szinte mindent kipárnáztam, amikor a babám elkezdett felkapaszkodni, de így is voltak koppanások.
hiába van rajta mind a két szemem, nincs még veszélyérzete és megy mint az őrült :) a térdei,könyöke állandóan lila-kék-zöld, már szégyellem magam a gyerekdokinál, de ő csak nevet rajta, szerencsére.
nyugi, napról-napra ügyesebb lesz! :)
náluk is ugyan ez a helyzet, 7 hós és számtalanszor elesik egy nap és mindig a buksi koppan, a kisebb eséseket már fel sem veszi, de néha igen csak nagyot koppan a feje.
Én megmondom őszintén néha hagyom eldőlni, mert csak így tanul meg esni,tompítani és így lesz benne félelem érzet.
de nyugi, ahogy már írták az ő csontjaik még igen rugalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!