Ha kislányomnál 2 hónapos korában fejlődés neurológus negatív szakvéleményt adott (az izomtónusa is normális eszerint), akkor 6 hónapos korára lehet feszes, spasztikus izomtónusa?
Hát nem akarom én bántani az orvosokat, de nem elég alaposak, szerintem...
Kislányomnál is mindent rendben talált, mégis 3 hónapos korától 1 éven át hordanunk kellett dévény terápiára. Egyéb más okok miatt nekünk rendszeresen járni kellett a neurológushoz és említettem neki, hogy járunk terápiára. Nos látnod kellett volna a mérges fejét, mert ugye akkor már egyből gondolta, hogy voltunk egy másik orvosnál is.
az en lanyom spasztikus izomzattal szuletett ami 2 honapos koraban egyertelmuen latszott rajta. 4 honapos kora ota jarunk devenyre nem tudom mi lenne ha nem jarnank.
ha nyugtalan vagy es vannak jelek a nem megfelelo izomtonusra akkor vidd el masik neurologushoz is.
Én tudnék ajánlani olyan dévényest, de csak itt teljesen keleten. Gondolom azért meg nem jönnél el ide.
Első voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!