Gyermek neurológus, ciszta az agyban?
Szerintem már az elején elkellett volna vinni szakorvoshoz. mindenképpen megnézni, hogy mi is ez, mit okoz, mitöl jött elö. Lehet-e késöbb is neki.
Majd meglátod mit csinál, de én anyukaként nagyon örülnék, hogy megnézik a gyerekemet ha probléma van.
Hát én azért egy cisztával az agyában biztos elvinném neurológushoz, ha nincs lemaradva,akkor sem!
Én még akkor is elvittem a fiam,amikor 10 hónaposan nem akart mászni! Nézze meg szakember, nem veszítesz vele semmit!
Nem lesz gond nyugi már! :)
Ez olyan mint az én fiam vesetágulata. Egy éves múlt és még mindig meg van neki! Mondták,hogy jaj, nincs gond vele, majd elmúlik, ehhez képest most két hónap alatt voltunk 3-on, meg leadtuk két pisit!:) De tényleg nincs gond vele, csak alaposak! Inkább nézzék meg nálatok, mint,hogy utána tényleg baj legyen!
Mondjuk abban igazad van, hogy előbb is szólhattak volna! De nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!