Ti minden nap kiviszitek sétálni/levegőztetni a babátokat?
Nem, esőben, szélben, vagy ronda nyálkás időben nem vittem ki. Hóban igen, az nem zavart.
Szóval ha az időjárás megengedi, akkor kiviszem, de nem mindenáron.
Kertes házban lakunk, terasz is van, mégis van, hogy nem tudom kivinni mindennap, akkor sem, ha szép az idő. A teraszon nem tudom altatni, mert csak akkor alszik babakocsiban, ha sokat tolom, ateraszon meg oda-vissza nem lehet. HA szopi közben elalszik, nem tudom betenni a babakocsiba, mert felébred.
Ha sétálunk és elalszik, gyorsan hazamegyünk, és a garázsban hagyom aludni, amíg én csinálok valamit, főzés, mosás, vasalás, de csak 1 félére van idő.
Pletykálni végképp nem lenne időm.
Tévét sosem nézünk, főzni sem mindennap szoktam, vasalni sem mindent, takarítani 2-3 hetente hétvégén a férjemmel.
Nem tudom, a többiek hogy csinálják, hogy van ennyi idő sétálni.
Amúgy meg időpocsékolásnak tartom, hogy csak sétálni, persze jó dolog nézni a fákat, kutyákat, házakat, stb, de akkor már többet ér bent mondókázni, mesélni, tanítani neki valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!