Akinek a babája szopizott, hogy kezdet el más folyadékot inni és miben?
Persze, hogy nem tudja, hisz sosem ivott ilyenből még. Én már 1 hetesen kanálból itattam a lányom, nyár volt, meleg...
Aztán 6 hósan vettem neki olyan csőrös -jegyezem meg feltétlen puha csőrös!!- poharat, amelyik csöpögésmentes! Tegyél bele vizet, vagy először higított gyümilét-azt szeretik- és add a kezébe, hadd játszon vele, nem fog kifolyni. Lányom 3 nap alatt jött rá, hogy kell inni belőle. Azóta csodásan iszik már pohárból is önállóan-15 hós.
Türelem és csöpögésmentes csőrös:.)
Te innál vizet, ha van tej is? Minek? Nem szomjas, nem finom..
Minek akarod megtanítani előre inni?
Ha szomjas lesz, fog tudni inni. Egy hetes babák is leszürcsölik a pohárról a fölét, ha szomjasak. ha meg nem szomjas, akkor a szájába is dughatod, s nem kell neki.!
Tegyél valami jót abba a pohárba!
Csőrös pohárból iszik még most is (19 hónapos), és néha pohárból. 1 éves koráig csak vizet kapott, utána néha vizezett gyümölcsleveket. Egy hónapja rákapott a Piroska szörpre is.
Cumisüveget nem ismeri (a cumit sem), pedig szülés előtt vettem. De nem kellett.
Egy hete áltunk le a cicizésről, pár hónapja már csak este szopizott.
Jön a kistesó, tehát jobb ha megszokja, hogy nem az övé a cici.
Szerintem nálatok még korai itatni, ha van elég tejed az is elég neki. Én is így voltam anno.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!