Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti hagynátok őrizetlenül a...

Ti hagynátok őrizetlenül a babakocsitokat? Ti, hogy mentek ide-oda?

Figyelt kérdés
A gyermekorvosi rendelő az emeleten van. Egy csigalépcsőn kell felmenni,így a babakocsit lent kellene hagyni. Viszont oda bárki bejöhet az utcáról (ráadásul átlátszó üvegajtó van) mivel az ajtót ki lehet nyitni. Anyutól kaptam a babakocsit, nem két fillér volt, de ha sajátom lenne, vagy használt, akkor is lenne bennem félsz, de így, hogy csillog villog meg pláne nem merem otthagyni..Sajnálom, hogy ilyen előítéletes vagyok, de tegnap a szemem láttára akartak egy autót kinyitni a csövesek, nem bízok senkiben sem. Egyelőre apával megyünk a babával,visszük autós hordozóban, amíg meg tudjuk oldani.A poén az, hogy a rendelő előtt meg nem lehet autóval megállni, mert büntetnek. Így jópár utcával arrébb lehet csak. Érzitek a gyerekbarát dolgokat?

2013. ápr. 11. 13:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hordozókendő/meitai kenguru, attól függ mennyi idős! Én azt használom, ha tudom, hogy ilyen lesz a szituáció.
2013. ápr. 11. 14:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Buszozáshoz, sétáláshoz is jó a kendő és a többi.

Vagy nem lakik esetleg valami ismerős közel a rendelőhöz ahol hagyni tudod a babakocsit?

Esetleg pár ezerért beruházhattok (már ha megengedhetitek)egy olcsó és könnyű sportkocsira, amit esernyőre csukhatsz és pár kg. Kicsi útra jó az is, sőt némelyiket még teljesen le is lehet fektetni, így egészen kicsiknek is jó. Azt fel tudnád vinni az emeletre.

2013. ápr. 11. 14:12
 13/18 gabszem ***** válasza:
biciklilakatot, vagy láncot tegyetek rá lakattal és bárhova oda tudod kötni. Mi a ház tárolójában is lánccal kötjük ki, mert ki tudja...
2013. ápr. 11. 14:21
 14/18 anonim ***** válasza:

12-es vagyok.

Mondjuk egy ilyen? Akár használtan is?

[link]

2013. ápr. 11. 14:22
 15/18 anonim ***** válasza:
Ilyen esetekben szoktam hordozót használni.
2013. ápr. 11. 14:25
 16/18 anonim ***** válasza:

Nincs jogsim, a férjem nagyon sokat dolgozik, soha egyik gyerekkel se tudott velem jönni a tanácsadóba hétköznap 10-11-12 felé (látom hogy mások apukával együtt jönnek MINDIG).

Én felcígöltem mindenhova a babakocsit sokan szóltak már be hogy jaj hát nem nehéz? Most erre mit mondjak, de nehéz de nem fogom lent hagyni meg kint hagyni.

De ha így lenne ahogy írod (egyébként nálunk is fent vannak az emeleten a gyerekorvosi rendelők, lift nincs a lépcső keskeny, ha egy idős jön épp lefelé akkor ott szerencsétlenkedünk ki engedje el a másikat előbb balesetmentesen...) akkor én is a meitait választanám és akkor aznap mikor megyek az orvoshoz, nem iktatok be más teendőt.

Olyan nagyon sűrűn úgyse kell azért menni, míg pici akkor havonta de utána már 15 meg 18 hósan van egy oltás és legközelebb 6 évesen (oda meg már saját lábán megy a gyerek remélhetőleg:))

2013. ápr. 11. 14:27
 17/18 anonim ***** válasza:

Nálunk van egy előtér, ott kell hagyni a babakocsit, majd bemenni a váróba, ahová nem lehet szólni a babakocsit, máj onnét hívnak be a rendelőbe.

Soha nem toltak el egy babakocsit sem, sőt a szatyrokat is mindig ott haggyàk a Babakocsiban.

250.000 volt a babakocsink, sosem fordult meg a fejemben, hogy valaki eltolja, pedig nem látni rá.

2013. ápr. 11. 14:44
 18/18 anonim ***** válasza:
A mi gyerekorvosunknak a rendelője előtt kell hagyni a babkocsit, még egy előtérbe sem lehet bevinni. Csak egy ilyen kis beálló szerűségbe, pedig nincs lépcső, csak épp nem fér be az ajtón egy babakocsi :O . Na ott aztán tényleg simán elvihetnék, de én mindig ott hagyom. Egy orvosi rendelőhöz mindig jönnek-mennek az emberek, nem hiszem, hogy csak úgy elmernék vinni...valaki mindig lát. Mondjuk szerintem is nagyon gáz, hogy nincsenek sok esetben akadálymentesitve az ilyen helyek.
2013. ápr. 11. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!