Milyen fajtájú puhább anyagú pelenkát tudnátok ajánlani egy 6 kg körüli babára?
Figyelt kérdés
Amit próbáltunk: Pampers Premium Care, Libero Baby Soft, Huggies.
A huggies newbon nagyon durva papír szerű anyagú volt,a libero baby soft is vágja a kis combjait, a premium carenek isteni volt az anyaga és még vékony is, de a liberoval szemben ennek sajnos nem gumis a dereka, és gyenge oldalt a combrészénél..
Szóval a premium care és a libero övözése lenne a legjobb.
2013. ápr. 10. 19:34
1/8 Jégtánc válasza:
Rossmann saját márkás pelusa a babydream.
2/8 anonim válasza:
Viccen kívül valamilyen textilpelust javasolok nektek. Azokból lehet igazán puhákat venni, ha a baba kényelme az elsődleges szempont,akkor azt javaslom.
3/8 anonim válasza:
Amit az első ír !!! Legpuhább eddig az volt.Próbáltunk Liberot(minden kifolyt belőle 2óra alatt),Dada,Banbino,Toujours,Tesco zöld,Pampers narancssárga.Libero nem jó,narancs Pampers meg hát birja,de nem merném egy éjjelnyit rajtahagyni.
4/8 anonim válasza:
Szerintem kipróbálhatnád a DADA pelust, az is puha és szerintem nagyon jó is.
5/8 Jégtánc válasza:
Dada is jó,bár mi csak a 4-es méret óta használjuk.Az puha,eddig semmi nem folyt ki belőle.Babydreamről váltottam Dadára.
6/8 anonim válasza:
a dadára a fiam allergiás volt, kiütéses lett. még ey szavazat a babydreamre
7/8 anonim válasza:
A Babydream tökéletesen bevált.Lehet venni 2db-os próbacsomagot belőle!/nekem ez is nagyon szimpatikus/
8/8 anonim válasza:
Szerintem a pine a legpuhább, én is ezért (is) ezt választottam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!