Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Viburcol kúpot érdemes...

A Viburcol kúpot érdemes kipróbálni?

Figyelt kérdés
Csöppöm fogzik,már egy kibújt de cefetek az éjszakáink!Dentinox jó egy kis ideig na de azt nem szabad 3nál többször adni!Nagyon nyügös!
2013. ápr. 10. 09:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Dentinox sajnos max. 20 percig hat, tehát nem sokat ér, főként éjjel. Ha nagyon fáj, adhatsz fájdalomcsillapítót, de nekünk a kúp is használt, 10-ből 9-szer, sőt most lázas a fiam, beadtam neki, és végre el tudott aludni.
2013. ápr. 10. 09:06
 2/6 anonim ***** válasza:
Kisfiamnak nem használt a viburcol kúp sajnos. Nurofen szirup jobb volt.
2013. ápr. 10. 09:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok: ugye ez homeopátiás, vagy használ vagy sem. A fájdalomcsillapító biztosabb, ha van otthon Germicid kúp az is jó, hisz a kúp hamarabb hat, vagy mi Algoflex Babyt használunk, de a 38.2-es lázat kb. 1 óra alatt vitte le.
2013. ápr. 10. 09:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekünk nagyon bevált!
2013. ápr. 10. 10:49
 5/6 SzCJudit ***** válasza:
Szia! Nekünk védőnő ajánlotta, hogy jobban hat ha 2 órával lefekvés előtt kap egyet és közvetlen lefekvés előtt mégegyet. Nálunk bevált. Igaz kisfiam már két éves, lehet, hogy kissebb babáknál nem tanácsos többet adni, érdeklődj dokinál vagy gyógyszertárba.
2013. ápr. 10. 12:13
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem csodaszer, nekünk nagyon bejött. Mindenképpen megér egy próbát, és most a Pigvin patikákban akciós is 14-ig, jóval olcsóbb.

Ha szimpatizálsz a homeopátiával, tudom még ajánlani az Osanit golyócskákat is. Mi azt nem próbáltuk, mert a Viburcol bevált, de arról is nagyon sok jót hallottam már.

2013. ápr. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!