A Viburcol kúpot érdemes kipróbálni?
Figyelt kérdés
Csöppöm fogzik,már egy kibújt de cefetek az éjszakáink!Dentinox jó egy kis ideig na de azt nem szabad 3nál többször adni!Nagyon nyügös!2013. ápr. 10. 09:04
1/6 anonim válasza:
Dentinox sajnos max. 20 percig hat, tehát nem sokat ér, főként éjjel. Ha nagyon fáj, adhatsz fájdalomcsillapítót, de nekünk a kúp is használt, 10-ből 9-szer, sőt most lázas a fiam, beadtam neki, és végre el tudott aludni.
2/6 anonim válasza:
Kisfiamnak nem használt a viburcol kúp sajnos. Nurofen szirup jobb volt.
3/6 anonim válasza:
Első vagyok: ugye ez homeopátiás, vagy használ vagy sem. A fájdalomcsillapító biztosabb, ha van otthon Germicid kúp az is jó, hisz a kúp hamarabb hat, vagy mi Algoflex Babyt használunk, de a 38.2-es lázat kb. 1 óra alatt vitte le.
5/6 SzCJudit válasza:
Szia! Nekünk védőnő ajánlotta, hogy jobban hat ha 2 órával lefekvés előtt kap egyet és közvetlen lefekvés előtt mégegyet. Nálunk bevált. Igaz kisfiam már két éves, lehet, hogy kissebb babáknál nem tanácsos többet adni, érdeklődj dokinál vagy gyógyszertárba.
6/6 anonim válasza:
Szerintem csodaszer, nekünk nagyon bejött. Mindenképpen megér egy próbát, és most a Pigvin patikákban akciós is 14-ig, jóval olcsóbb.
Ha szimpatizálsz a homeopátiával, tudom még ajánlani az Osanit golyócskákat is. Mi azt nem próbáltuk, mert a Viburcol bevált, de arról is nagyon sok jót hallottam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!