PELENKA Létezik olyan pelenka amely nem durran szét éjjel a sok pisitől?
Nem cukros. Nincs baja a verkepe rendben. nincs meleg a szobában
En is iszom éjjel, szerintem ez nem akkora probléma
Gyerekként rengeteg folyadékot megittam en is, apja is
Amúgy addig sír míg nem kapja meg a cumisuveget, néha vizet rakok csak bele de nincs különbség
Igen ezt már mondták páran, a vérképe rendben.
Nem tudom hogyan lehetne róla leszoktatni
Ha nem kapja meg addig nem alszik, na meg mi sem :-(
Nem tudok ebben tanácsot adni, de én a helyedben beszélnék a védőnővel és a gyerekorvossal. Biztos találkoztak már ilyen esettel, hátha tudnak valami ötletet a leszoktatásra. Én csak annyit tudok, hogy az én 8 hónaposom 10 órát alszik éjszaka egyhuzamban és egy kortyot sem iszik, pedig nappal szívesen iszik tápszert és vizet is. Reggel felkelés után is rögtön iszik, ha megkínálom, de éjszaka még ha megébred akkor is visszaalszik ivás nélkül.
Nem vagyok orvos, de szerintem ez a veséinek nem túl jó hosszú távon.
Az ok, hogy az általános vérképe rendben, de vizsgálták már közvetlenül emiatt, hogy ilyen rengeteget iszik? Az éjszakai 1 liter már nem csak simán soknak számít, hanem kórosnak, ha eddig nem említetted a gyerekorvosnak, akkor mindenképpen kellene.
Amúgy a pelenka gondra szerintem csak az lehet a megoldás, hogy éjszaka, amikor felkelsz megitatni, akkor kicseréled a pelust is.
Ez az h nem kelek fel mert az üveg mindig mellette van, nem lett raszoktatva és mégis iszik vagy csak egyszerűen játszik az üveggel
Nem tudom lehet tuloztam az egy literrel lehet kevesebb mert sokszor van hogy nem kér másikat akkor elég neki a 350 mles üveg is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!