Főztök ha ébren van a (szófogadatlan) baba?
10 hós babám ha a konyhában vagyok, és utánam jön, csavargatja a tűzhely gombját, nyitogatja a szekrényajtókat, borígatja a székeket. Ha kizárom a konyhából ordít (nem mindig, van hogy jót játszik, de ez a ritkább). Amikor alszik nem szeretek hangoskodni a konyhában (a szobája mellett van), az alvás nálunk mumus, ilyenkor próbálom nem zavarni.
Hiába mondom el 100* hogy nem szabad, kinevet, és csak csinálja. Ugyanez a szobában, el kell barrikádozni a fiókokat, számítógépet, nem fogad szót.
Nálatok ez hogy működik?
Köszi a válaszokat!
Járóka: panelban lakunk a konyha kb. 2,5*1,8 ide én is alig férek be, nem hogy a járóka.
Ajtórács: van a szobáján, de egy ideje nem használjuk, mert ordít.
Fakanalak, edények: kap a kezébe, de csak néhány percig köti le, amint a kamra ajtót vagy a szekrény ajtót kinyitom, már csak az érdekli, mi van az ajtó mögött. Kb. 20 éves a konyha szekrény, a foggantyúk leesnek, a csavarok kiállnak, a fiókok kilógnak. Nem épp egy életbiztosítás egy 10 hónaposnak.
A sütő nem hidegfalú, elkeríteni sem tudom, egyből a konyhaajtóval szemben van ,ez az első amit észre vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!