Háziorvosváltás nagyon kínos körzeten belül?
Le akarom cserélni a gyerekorvosunk, nagyon nem vagyok megelégedve.
Az a baj, hogy a másik orvossal 1 épületben rendelnek, ha úgy adódik, egymást helyettesítik, így elképzelhető, hogy össze fogok futni a régivel.
Szerintetek nagyon ciki? Keressek teljesen más körzetben orvost?
És orvosváltásnál elég az új orvossal beszélni, vagy a mostanihoz is el kell menni szólni, hogy nem hozzá fogunk járni a továbbiakban?
Aki váltott már orvost, hogy csinálta és voltak-e ebből kínos pillanatai, vagy hátránya?
Nem, nem ciki.
Nekem az elsődleges szempontom az volt ilyenkor, hogy a lányom olyan orvost kapjon, aki nem csak a pénzre hajt.
Kb. 3 hónapos volt a lányom, amikor orvost váltottunk. Egy hét alatt kiderült, hogy mi a problémája. Miért vannak a tünetei, stb..
Előző orvos csak az asztal mögül vizsgálta meg. Fel se állt, ránézett és úgy mondott véleményt.
Ráadásul, amikor a vállamon hányta ki az anyatejet - amit 4 órával azelőtt evet meg -, akkor is csak annyit mondott, hogy ez teljesen normális!
Volt, hogy ügyeletre kellett mennünk és épp a volt orvosunk rendelt. Fel se állt a székből. Végig hallgatott és felírt székrekedésre (!!!) antibiotikumot. Teszem hozzá, azért mentünk el az ügyeletre, mert kő kemény széklet jött ki a lányunkból és nem tudtunk ár rajta sehogy sem segíteni.
Aznap este 2 órán keresztül fürdettük meleg vízbe, szélcsőveztük, hőmérőztük, teát és vizet itattunk vele, stb...
Másnap elvittem a saját orvosunkhoz és 2 perc alatt mindent megoldott. Azóta sem volt ilyen problémánk.
És mióta jártok a mostanihoz?
Mert ha csak pár hónapja, akkor nem is fog emlékezni rátok :)
Én megmondanám neki a problémámat, és akkor nincs kínos találkozás.
Egyenes ember vagyok.
4 hónapos a lányom, tehát nem régóta.
Hiába mondanám meg, ő ettől nem változik meg (nem is 1, hanem 3 nagyobb dolog miatt háborodtam fel), na meg én konfliktuskerülő vagyok, nem tudom kezelni sajnos az ilyen helyzeteket, ezért lenne jó,ha nem is kellene szólni neki, hogy át akarunk menni máshoz.
Akkor szó nélkül váltsál, nem is fog rád emlékezni!
Szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!