Mennyi nurofent adjak 6 hós babámnak éjszakára? Fél óránként, keservesen zokogva ébred a fogai miatt.
Figyelt kérdés
Adom neki a chamomilla vulgarist napközben,de nem segített eddig az éjszakákon. Nem akarom ölbe tett kézzel nézni/hallgatni,ahogy szenved,ezért vettem nurofent. Tudom,rá van írva mennyit szabad,de éjszakára elsőnek egy teljes adagot adjak?2013. ápr. 8. 14:48
1/5 anonim válasza:
Adhatsz teljes adagot de ez nekünk sem segített! Nálunk a kúp vált be éjszakára!
2/5 anonim válasza:
Adhatsz teljes adagot, igen. (2,5ml, ha jól emlékszem.) Nálunk csodát tett. (1,5 éves a lányom.)
3/5 anonim válasza:
Viburcol kúpot próbáltad már, szintén homeós. Nekünk az teljesen bevált, egyszer egyszer kellett algoflex baby amikor áttörés előtt volt a dolog és nagyon fájt neki.
Adhatsz neki teljes adagot, ha úgy látod, hogy nagyon szenved, de több napon át egybefüggően nem szabad "csak" fogzás miatt adni. Bújik már neki?
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az egyiknek már kint a hegye,de jön a másik is. Dentinoxszal kenem neki este,de ugye csak 3x lehet.. Az első fogacska észrevétlenül bújt ki,egy kicsit volt csak nyűgösebb. De mivel az sincs még kint teljesen,gondolom az is bánthatja,vagy?
2013. ápr. 8. 17:56
5/5 anonim válasza:
A Chamomilla meg a Dentinox nem ér semmit szerintem.
Nurofent adhatsz neki nyugodtan teljes adagot, de csak ha nagyon muszáj.
2 gyermekem van, így bátran ajánlom neked a Viburcol kúpot (homeopátiás). Erre nem tud rászokni, nem káros a szervezetre, és akár 10 percenként is használhatod, ha szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!