Étkezés-éjszakai ébredés? Mit gondoltok?
Éhség állhat az éjszakai gyakori ébredések hátterében?
7 hónapos múlt a babám.
Jó súlyban van 8kg és 68 cm
Az utóbbi egy hónapban 70dkg-ot hízott.
Reggel 7 fél8között szopizik
fél10körül gyümölcsöt eszik kb egy üveg bébiételnek megfelelő mennyiséget
Ebéd fél1kor szintén egy üvegnyi zöldség,hús
3óra körül szopizik
majd 6kor tejpépet eszik
és este 8kor fürdés után szopizik
De az utóbbi másfél hétben már megint ébred éjszaka rengetegszer 11kor kezdi és hajnal 5ig óránként.
Többet kellene neki adjak már szilárd ételt, vagy ez midn a fogzás miatt van, van már két foga atöbbinek nyoma sincs:(
Ha nap közben kiegyensúlyozott,akkor nem hinném, hogy éhes...Esetleg a gyümijébe tehetnél kekszet,vagy zabpelyhet,hogy kicsit laktatóbb legyen.
Mikor éjjel ébred sokat eszik,vagy inkább visszaalvásra kell neki?
Nálunk is ez volt, fogzás miatt kelt,aztán megszokásból...kb 1 éves koráig bírtam,utána leszoktattam az éjjeli cicizésről...1-2 éjszaka nehéz volt,aztán aludt.
egyet értek a 2.-al!
Én is erre gondolok, vagy arra még talán, h túl sokat alszik napközben és már kevesebb kéne neki, és ezért van fent, mert kipihent! Próbáld meg, h napi 1× teszed le aludni... Szerintem megfelelő mennyiséget eszik, nem gondolom, h az a baj! Valami fogzást könnyítő dolgot próbáltál már, hátha az is segít!
nálunk is ez van 8 hónapos kora óta. sokat olvastam utána, a mozgásfejlődés miatt van. ha sokat eszik éjjel, akkor sem azért, mert kevés a tej, vagy kevés szilárd ételt adsz, hanem nincs kedve ideje enni nappal, inkább mozog, nézelődik, ezért eszik éjjel többet.
ha nem eszik sokat éjjel, akkor azért ébred, mert újraéli álmában a napot, és azért szopizik, hogy visszanyugodjon. kb 1,5 korára elmúlik.
vagy hagyod sírni, és pár nap után rájön, hogy alszik magától, vagy cumival, macival.
vagy jól megtömöd este valami sztracsatellás tejpép típusú szörnyűséggel, amitől bekómázik és alszik, de nem jól, csak csendben van.
vagy vizet itatsz vele és apad a tejed.
vagy felkelsz és szoptatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!