Mi lesz az óraátállításkor?
Figyelt kérdés
Első babás vagyok, a tavaszi átállításkor még nagyon pici volt, akkor semmi gond nem volt, most viszont olyan szépen beállt a napirendünk, most teljesen szét fog csapni mindent? Hajnalban kelünk, és este meg már nem fogjuk tudni ébren tartani?2009. szept. 21. 21:02
1/3 anonim válasza:
Semmi küli nem lesz, hidd el, én is paráztam első babásként, picit húzni kell az időt!
Hamar megszokja, nyugodj meg!!!
2/3 anonim válasza:
mi eddig 2-t vészeltunk át, most másfél éves a fiam. semmi kulonos nem volt, 1-2 napig volt pici zavar a napirenddel, de aztán maga beállította mindig az uj korulményekhez, onnét fogva minden ment megint simán. ezen meg nem csodálkozhatunk, hisz engem magamat is megvisel általában, egypár napig aluszékonyabb vagyok...
3/3 anonim válasza:
Hát ez az, én is ettől félek. Nálunk nem megy az idő húzása, pontban hétkor egyszerűen ha nem fürdetjük, akkor utána kezelhetetlen. Sír, dörzsöli a szemét, nem tudjuk lekötni. Nekem is nagy dilemmám ez, ha valakinek van jó tanácsa, engem is nagyon érdekelne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!