Anyukákat és babáikat keresem, akik 2008.12.23-án a bpi Szent István kórháza születtek?!
Figyelt kérdés
2009. szept. 21. 17:38
1/8 anonim válasza:
Bár én nem ott szültem de szintén ezen a napon.fiu v llány?
2/8 A kérdező kommentje:
Szia! Kisfiú. 3550g+54cm volt, most kb. 9350g+75cm.
6 foga van, alul kettő, felül 4.
Más szopik, éjjel is...
Még nem megy, de a bútorokba kapaszkodva feláll és ott lépeget egy kicsit.
a tiéd?
2009. nov. 19. 11:17
3/8 anonim válasza:
szia!
enyém lány lili, 2500 g és 46cm született, most kb 72cm 9.5 kg.
még ő sem megy de feláll, és mászik.cicizik még az a mindene.és elkezdett beszélni:baba mama meme
tök jó h egy napon születtek.
merre laktok?
4/8 anonim válasza:
Megint én vagyok, nekünk 8 fogunk van, és h megnyugtassalak ő is szopik éjjel, min 3szor.
5/8 A kérdező kommentje:
Pest megye, Ti?
Az én fiam is vagy 3x szopik még éjjel, eddig a majdnem 11 hónap alatta ha 10x aludta át az éjszakát.
Külön szobában alszik.
2009. nov. 19. 13:25
6/8 anonim válasza:
nógrád megyében.hát akkor hasonló cipőben járunk.bár nekem van egy 5 éves lányom is aki december 24én született.
7/8 A kérdező kommentje:
Huhh de klassz, majdnem 1 napon!
nekünk első baba
én 27 vok, a férjem 30
2009. nov. 19. 14:07
8/8 anonim válasza:
és hogy hivják a pici fiut?akkor gondolom ti is nagyon készültök a karácsonyra.hát jó egészséget nektek és sok boldog pillanatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!