Kisbabás anyukák! Ki szült 2008. 09.12-én a budapesti István Kórházban. Vagy majdnem akkor?
Akkor nem vagyunk lemaradva nagyon. Az én fiam még nem forog, csak oldalra, 2 fogacskája már van, 68 cm és 7500 gr.
A kórház nekem nagyon tetszett, tényleg bababarát, és a csecsemősök rengeteget segítettek. Én 3 ágyasban voltam, annyira sok látogató nem volt, de engem igazán a férjem érdekelt, nem a többiek. :)
Továbbra is várom a válaszokat.
Szia, én is az Istvánban szültem csak én november 30-án. Én meg voltam elégedve mindennel én is három ágyasban voltam, és nekem is rengeteget segitettek a csecsemősök. Az én kislányomnak valószinűleg most kezdenek jönni a fogacskái, Ő már majdnem 7kg és 3,5hós. Már hátról nagyon pici segitséggel hasra is fordul. Szóval ügyes kis csajszi! :)
IMÁDOM!!!!!
Szia!
Én is aznap szültem, de vidéken:-))
A manó 69 cm és 8,5 kg. Már kóstolt almát, sütőtököt, krumplit, répát és céklát. Azért leginkább még szopik, nem váltottunk még ki étkezést.
Foga nincs. A forgás nálunk is csak kb. 3 hete megy rendesen, addig ő is csak oldalra fordult. Most tolja felfelé a popsiját, néha már leteszi a térdét, de még alkartámaszban van. Gondolom lassan azért négykézlábra áll.
Sok boldogságot Nektek!
Szia!
Én is aznap szültem, és ott :-) de csak most láttam a kérdésed :-(
Luca mostmár 13 hónapos. 10 kg és 78cm. Vagyis egy-két hete még annyi volt. Csak úgy hajlandó sétálni, ha egyik kezét fogjuk. Sok foga van. De a beszéddel is ráérős, ügyesen aktivity-zik :-). Egészséges, értelmes, okos kislány.
Ti?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!