Ha a babádat lekörvérezték azt hogy reagáltad le? Visszaszóltál valamit?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 14:56
1/6 anonim válasza:
nekem s mondták,h jó húsban van,de én nem bántásnak veszem fel,egy babának husimusinak kell lenni,majd megnyúlik.Ilyenkor azt kell válaszolni,ha akarsz,bár jobb,ha egyik fülön be,a másikon ki:szerencsére van mit enni adnom, vagy még jó hogy nem csontkollekció,van mit lemozogni magáról vagy csak hogy ez a téli bundája,valami viccessel üsd el,felesleges belefolyni ilyen vitákba.De az is lehet,h nem rosszindulatból mondták...
2/6 anonim válasza:
Szerintem ez már annyira túl van reagálva. Nem lehet megkérdezni, hogy jól szopik a baba, vagy bármi ilyent mert lehet tápszeres és megsértődik, nem lehet azt mondani, hogy jó husiban van a baba mert lekövérezem. Komolyan mit lehet már mondani, de aranyoson kívül.
3/6 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem zavarna. Szerintem pont a dagibb babák a legaranyosabbak. Én is kövér kisbaba voltam, aztán ahogy elkezdtem menni, egyre vékonyabb lettem, egész életemben vékony voltam. Szerintem nem kell visszaszólni semmit...
4/6 anonim válasza:
sztem is egy babának ducinak kell lenni, nem kell mindenen kiakadni
5/6 anonim válasza:
Én is lehusiztam barátnőm babáját. Imádom dögönyözni. Ő 8 hónaposan annyi, mint az én fiam 2,5 évesen. De az enyém csont és bőr, nem olyan megdögönyözni, mint egy kis husimusit. De tisztában is van vele barátnőm, ő is szokta dagizni a kicsit. Mert az is. De nagyon jó, hogy olyan kis dagi,imádom markolászni, gyúrogatni :) Abszolút pozitív. Nekem sose volt husis gyerekem, soványok voltak mindig.
6/6 anonim válasza:
Nem szólnék vissza, de ha bántóan kövérezték le, akkor megsértődnék. Pl. barátnőm anyósa 1 órán át sápitozott a barátnőmnek (én is ott voltam), hogy hogy lehet egy baba ennyire kövér és hogy a családban még senki nem volt dagadt. Az tényleg bántó volt, nem csodálom, hogy kiakadt. Ha csak azt mondja, hogy de aranyos kis husis, akkor nem sértődnék meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!