Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Minden baba szereti ha az...

Minden baba szereti ha az anyukája magán hordozza kendőben?

Figyelt kérdés

A lányom 7 hetes örökmozgó.Van nandu kendőnk is és Amazonas rugalmas is,de egyikben sem szeret lenni.Ha beleteszem elkezd kapálózni és keservesen sírni.Van esély rá,hogy megszereti egyszer?

Nektek mi a tapasztalatotok?

2009. szept. 21. 13:42
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%

Az én gyerekeim nagyon szerették,még az ikreket is vittem kendőben.A fiam hatalmasakat aludt benne,szerette.

A szkeptikusoknak:ortopéd orvos is megdicsért,mert nagyon jót tesz a gyerekeknek,6 hetesen abban vittem hozzá a fiam.A kendőt kényelmesebb hordozni mint a kengurut,én próbáltam mindkettőt.Sokkal kisebbnek érezni a súlyt benne.Ezen kívül többféle módon lehet vinni benne a babát,életkortól függően,és az egészen piciknek bele lehet húzni a fejét,így nem nyaklik,viszont nem kell kézzel tartani mint a kenguruban.

Nem kell méregdrágán megvenni,házilag 10 perc alatt megvarrható.

2009. szept. 23. 21:47
 12/30 anonim ***** válasza:
17%
Nyilván nem dícsért meg az ortopéd orvos. Ha már te ilyen felelőtlen vagy, legalább másokat ne bíztass ilyen butaságokra. A te gyereked nem lesz attól egészségesebb, hogy a többieknek is rossz a gerince.
2009. szept. 23. 21:58
 13/30 anonim ***** válasza:
78%

Te tiszta hülye vagy.Ott voltál?Elmondta,h több előadást tartott a védőnőknek a hordozókendőről,mert egészséges a babáknak,és nagyon örült,h valaki használja is.

Ha ilyen okos vagy,legalább próbáld használni az internetet,már ha tudod értelmezni a leírtakat.Úristen,mekkora egy idióta vagy.

2009. szept. 23. 22:14
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
20:36-os vagyok. Ezt most nem értem. Azért lettem lepontozva, mert válaszoltam a kérdésre, hogy nem minden baba szeret kendőben lenni??? Nem ez volt a kérdés????
2009. szept. 23. 22:20
 15/30 anonim ***** válasza:
59%
Én sem értem mi alapján a pontozás. Ha végignézed, akkor látszik, hogy tök logikátlan :)
2009. szept. 23. 22:22
 16/30 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit,se le,se fel!
2009. szept. 23. 22:34
 17/30 anonim ***** válasza:
80%
A mi kislányunk 2 hónapos korától úgy 4 hónapos koráig nem kultiválta a babakocsit, mert még ülni nem tudott benne, és uncsik voltak a felhők. 2 hét bezártság után vettünk egy hordozókendőt, onnantól szabadok voltunk, mint a madár! Hatalmas séták nekem, neki nagy szunyálások, imádta, még most 21 hónaposan is beleül, ha Apa a hátára veszi, nekem már nehéz :-) Kengurut nem próbáltuk, igy arról nem tudok nyilatkozni. Szerintem birj ki még 1-2 hetet, és próbáld meg újra a kendőzést, ne add fel! Türelem!
2009. szept. 23. 22:58
 18/30 anonim ***** válasza:
68%
szia, hűű megint micsoda parázs vita alakult ki....Az én kisfiam igazi örökmozgó, most 9hós, mászik, áll, próbál egyedül lépkedni, a bébikomppal szalad, egy perc nyugta nincs. Ennyi idősen őt se tudtam beletenni semmibe, mert nem maradt meg sehol, csak a karomban. Húúúú, nagyon húzós időszak volt. Mint egy kismajom úgy csimpaszkodott belém, de se a hordozókendőb se a kenguruba nem volt hajlandó megmaradni... a háztartásom évszázadokkal volt lemaradva...megértelek. Nálunk egyszerűen kinőttük ezt a korszakot, addig meg túléltük valahogy.
2009. szept. 24. 07:17
 19/30 anonim ***** válasza:
53%

Azt vettem észre hogy ahordikendősök vannak lepontozva...

Én sem kultiválom....De még tanfolyamokat is tartanak a kendő használatáról.(Érd,Százhalombatta) Polgár Andi vezeti őket!

2009. szept. 24. 07:24
 20/30 anonim ***** válasza:
70%

az enyem sem szerette a kendot, mert benan kotottem fel (vagyis jol, csak hosszu ideig tartott)

amikor lenn kotottem meg, akkor turte, sot, utana tetszett is neki

4 hós kora ota (akkor notte ki a hordozot, illetve allanndoan fel akart ulni) mei taiban hozom-viszem, azt szereti.

ha kicsit nagyobb lesz (most 6.5 hós) a hátamra fogom tenni, mert ugy tobbet lát és bármikor hozzambujhat.

(igazabol a bujas miatt nem jo kifele rakni, mert nem tud elbujni az ingerektol hozzam. szemezni a babaval kendobol ritkan tettem, mert "puszimagasságban" volt mindig a feje bubja, szoval ha lehajoltam a szam beleutkozott a kobakjaba, es kapott egy puszit :))

en azt ajanlom mielott veszel kengurut, probald ki.

illetve probald ki hogy a lakasban adod ra, vagy már kinn, látni fogod a kulonbseget :)

sok sikert

ja, ha kengurut veszel, vigyazz, csak 9 kiloig jo legtobb, olyat vegyel, ami 13-15 kiloig jó.

a rugalmas hordozokendo (tehat nem a szovet, hanem ami ilyen polo anyagbol van) kb 6-7 kilóig jó a bebinek, nekunk 3 honapos koraig volt jó.

nekem ilyenem van [link] szerintem nagyon jo, annyi volt, hogy 4 hós koraig egy osszetekert pelust tettem a kis feje moge.

2009. szept. 24. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!