Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg fog tanulni vele menni?

Meg fog tanulni vele menni?

Figyelt kérdés
Kislányom 1 éves szülinapjára kapott egy nyuszis motort, és hiába ültetem rá kilöki maga alól, pedig már 2 hónapja egyedül is tud járni. Ráültetem ott vagyok mögötte, addig még tolom elvan rajta, miután elengedem rögtön feláll. Olyan fura, mert a barátnőm 10 hónapos lánya is kapott ilyet húsvétra, és már tud vele menni, pedig ő még nem indult el egyedül. Fog tudni vele menni, rájön majd hogyan kell?
2013. ápr. 5. 14:04
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem meg korai, nem tudom hogy csinalta a baratnod, de az en 17hos lanyom most tanul motorozni, ott tart hogy a szobat mar bejarja vele, de ennyi, es egy honappal ezelott meg csak ult rajta
2013. ápr. 5. 14:06
 2/4 Jégtánc ***** válasza:
14 hónapos a lányom ,egyedül megy,de a nyuszis motorral nem boldogul.Bár nem is érdekli annyira.Nem kell aggódni előbb utóbb rá fog jönni a trükkjére:)
2013. ápr. 5. 14:07
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát én sem tudom hogyan tudott ilyen gyorsan megtanulni menni vele a kislány. Pedig ott voltunk náluk és én is láttam, hogy ment vele, szóval nem csak ő találta ki!
2013. ápr. 5. 14:07
 4/4 anonim válasza:
Ne aggodj minden gyerek más és más lehet ő késöbb fog rájönni a dolgokra de ez igy van jól.
2013. ápr. 5. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!