Az normális ha egy 8 hónapos kisgyermek felkel minden éjjel enni?
Figyelt kérdés
Lelehet erről majd szoktatni,vagy majd idővel elmúlik ez a szokás?2013. ápr. 5. 10:27
1/7 anonim válasza:
Ha eddig nem kelt,akkor nem "normális" . Én lányom 6hós,de ha néha felébred,én adok neki enni...Szerintem nem jó megoldás a hagyjuk egész éjjel sirni,mert tanulja meg hogy éjjel alvás van nem kaja.Lányom 7hetes korától átaludta már az éjszakát,de van hogy felébred enni néha.Sosem jutott eszembe,hogy nem adok neki had orditson.
2/7 anonim válasza:
az én lányom akkor eszik éjjel ha jön a foga, anélkül nem tud vissza aludni. hetekig így megy, és ha kibújt a foga újra átalussza az éjjelt.
3/7 anonim válasza:
nem, nem normális. Valszeg ehez szoktattad hozzá.
4/7 anonim válasza:
Szerintem meg teljesen normális és idővel magától le fog szokni az éjjeli evésről.
5/7 anonim válasza:
Teljesen normális. Majd az idő. Szüksége van rád, éjjel van ideje agyalni és kezdődik a szeparációs szorongás: nappal mellette vagy éjjelre eltűnsz és ellenőriz. Mi együtt alszunk, ha ébred és nem alszik vissza, akkor cici, ha 1x, ha 5x akkor is. Nem lehet elkényeztetni. Baromság.
6/7 anonim válasza:
Szerintem meg normális.Nem hiszem hogy egy 8 hónapos babánál nem normális ha felkel éjszaka.Valószínűleg akkor sok felnőtt sem normális ha felkel éjszaka mert fáj valamilye,szomjas stb...
7/7 anonim válasza:
Enyém 9 hónapos, de szinte mindig kel enni, úgy 4-6 óra között. Ha ez éjjelnek számít. Ha korábban ébred, nem adok neki enni, csak visszaaltatok, ringatom, simi stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!