Adnátok olyan nevet a kisbabátoknak ami ellen kifogásotok van, de a párotok/férjetek-feleségetek szeretné? (családi hagyomány)
Arról van szó, hogy a férjemmel tervezgetjük az első babánkat, és sokszor volt már szó nevekről. Azt kérte, hogy ha kisfiunk lesz, az édesapja után nevezzük el. (a férjem apjáról van szó, aki már nincs köztünk)
Nekem viszont az a problémám vele, hogy túl komolynak hangzik egy ilyen név a babának. Tudom nem marad mindig kicsi, de még egy kisfiúnak is annak tartanám....
Ti engednétek? A név Miklós lenne.
Adnék, ha nem olyan név lenne, amit nagyon nem szeretek. A Miklós jó név és ha neked is tetszik, adjátok, pláne, ha látod, mennyit jelent a férjednek.
2. névként is örülne neki a férjed, mert ay nem volt egyértelmű.
a férjem első névnek örülne. akkor Miklós Tamás lenne a baba, és én megkapnám azt a lánynevet amit annyira szeretnék ha lányunk lesz.
szerintetek hogy hangzana pl jobban ? Jázmin Ágnes vagy fordítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!