Egy illetve több babás anyukák? Válaszolnátok az alábbi kérdéseimre? Kis közvélemény kutatás?
1. Első babádnál mijen tünetek voltak,és ehhez képest a másodiknál mi jelentkezett?Más volt a két babavárás?
2. Akinek különböző nemű babái,gyermekei vannak,valóban igaz,hogy kislánynál sok hányás rosszullét,nagyobb mell,míg a fiuknál szinte egyik se?
Mi igaz lehet ebből?
3. Mennyi a korkülönbség a gyerekek között?
4. Vállalnál még egy 3dik babát?
5. Melyik szülés fájt jobban,első második?
6. Mennyi idős vagy,a párod,a babád?
7. Ha a picik közt kevés a korkülönbség megijedtél?
8. Mennyit vártatok a babára?
Köszönöm mindenkinek aki válaszol.
Szia!
1. Mindkét terhességem elején hánytam,fogytam,gyakran elájultam,és mind a 2x be kellett feküdnöm infúzióra a kórházba 3-3 napra.Az 5. hónaptól az első terhességem nagyon jó volt.A 2.terhességem alatt a 18.heti ultrahangon Down -korra utaló jeleket találtak,vettek magzatvízből mintát,negatív lett az eredmény,de még így is végig rettegtem a terhességem 2.felét:(!
2. 2 fiam van,így nem tudom:)
3. 4 év 3 hónap
4. Amikor megszületett a pici fiam ,azt mondtam,hogy jöhet a 3.,de ilyen anyagi helyzetben már nem vállalnék:(
5. mindkét szülésem indított volt,az elsőnél volt gátmetszés,a 2.-nál már nem volt erre idő,így visszagondolva az talán egy kicsit jobban fájt.
6. én 29,apa 31,bátyus 5 éves,öcsike 10 hónapos
7. ---
8. mind a 2 kisfiam tervezett baba volt,első próbálkozásra "sikerültek":)
10:40es elpityeregtem magam az írottakon.
Tudom hogy meg bírkózunk vele,csak nehéz lesz,párom 5-ete 6ig melózik.
Egyedül leszek két töpörtyűvel,és félek az új helyzettől.
De azért várom is.Köszönöm a biztató válaszod.
1. mindkettőnél ugyanaz : émelygés kora du-tól estig, hányás párszor
A második terhesség testileg jobban megviselt, cukros is voltam
2. nálam nem volt igaz
3. 9 év és 2 hónap
4. nem
5. mindkettő ugynúgy (Eda, nagy babák)
6. Én 37, párom 36, nagy 9 éves, kicsi 6,5 hónapos
7. -
8. első becsúszott, másodiknál 4 hónapot
1, mindkettőnél ugyanolyan tünetek voltak nagyjából
2. nekem a kislányomnál volt, h 3 hónapig állandóan hányingerem volt, kisfiamnál nem
3.2 és fél év
4.talán, 5-6 év múlva (anyagiak függvénye is)
5.az első nagyon sokáig tartott(22 óra össz, az utolsó 6-8 óra nagyon durván), a másodiknál koncentráltam, de az rövidebb is volt (6-7 óra össz, az utolsó másfél- 2 óra volt nagyon fájdalmas)
6.28 éves, párom 31, gyerkőcök 3 és fél és 1 évesek.
7.-
8.semennyit, mert egyből jöttek, amint szerettük volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!