Küldenétek nekem hozzátáplálással kapcsolatos linkeket? Lehetőleg olyat, amiben receptek is vannak.
Figyelt kérdés
Szertném összegyűjteni, és kinyomtatni őket, hogyha elkezdem a hozzátáplálás, ne kelljen állandóan keresgélnem.
Ezt az oldalt ismerem, ilyesmikre gondoltam
2009. szept. 21. 08:27
1/4 anonim válasza:
Elég jónak tűnik a link.De a legújabb kutatások szeint már 4 hónapos korban meg kell kezdeni a lisztes ételekkel való sűrítést.Az ételeket pedig megkell sózni és cukrozni,mert ettől nem lesz semmi baja ( neked is megsőzta az ételt az anyukád ),ha viszont nem ízesíted,akkor később sem fog enni rendes ételt.A ti ételetekből is ehet már 6-7 hónapos korban.Ha elkezded a hozzátáplálást,rájössz majd,hogy mi a baba igénye.Ezek a linkek csak irányadók lehetnek,de nem kell feltétlen ragaszkodni hozzájuk.Legalábbis nekem 3 gyerek után ez a tapsztalatom.Én nem vettem babakekszet,babrizst,meg hasonlókat,mert nemcsak drágák,hanem mesterségesen kezeltek is.A természetes dolgokat tartom egészségesnek.Éppígy kész bébiételt is csak utazáskor adtam nekik,vagy csak akkor,ha éppen nem volt időm főzni.
2/4 anonim válasza:
Off! Kedves első! Szerinted ne egyből marhapörkölttel kezdjem?!!! Nem te adtál a múltkor az 1 hónapo gyerekednek májkrémes kenyeret?!
3/4 anonim válasza:
Eleinte nem nagyon lesz szükséged rájuk, én mindíg a saját fejem után mentem. Első alma volt, majd barack, utána alma-burgonya, alma-barack-burgonya, barack-burgonya, majd a gyümölcsök rizzsel keverve, utána répa és sütőtök, majd ezek kevergetése. Amikor már többmindent evett, és már én untam az ugyanolyan kajákat,Ő meg egyenesen fintorgott... akkor kezdtem el neki mást csinálni.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a linkeket! Nagyon jók. Nekem az orvos azt mondta, ha elkezdjük majd a hozzátáplálást, akkor 1. zöldséggel kezdjem, ne gyümölccsel, mert vannak babák, akik gyümölcs után nem akarják megenni a zöldséget.
2009. szept. 22. 16:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!