Babakocsit keresek, amit újszülött is használhat és sportkocsi is?
Olyan kocsit keresek, amit újszülött kortól lehet használni, de nincs hozzá külön mózeskosár, hanem átalakítható sportkocsivá!
Megnéztünk a múlthéten egyet, de nem emlékszem a márkájára, és nagyon szimpi volt, mert könnyű volt, fel tudnám vinni a 2.-ra lift nélkül, nem kell darabokra szedni, hogy összecsukjam, szóval nem csak a váz összecsukható, hanem az egész..
Annyi baj volt vele, hogy mivel használt ezért a kerekei lötyögnek, szóval nem vesszük meg pedig nagyon jó áron lenne egy 20-asért... De inkább nézelődnék még.
Bolygósítható legyen és nagy pakolórész az aljában! :)
Ha írnátok konkrét típust, esetleg személyes tapasztalatot, nagyon örülnék!
Fontos, hogy ne kelljen szétszedni!
http://www.youtube.com/watch?v=jMlS2QVBL0M
valami ilyesmire gondolok, csak ez nekem olyan alacsonynak tűnik.. :D
Nagyon köszönöm!
Nekünk ilyen van, bár mózes is van hozzá, de anélkül is használhatja újszülött is. Esernyőre csukható, könnyű, könnyen kezelhető, nagy a hálója, és viszonylag olcsó.
Esetleg ez?
Van róla videó is:
http://www.youtube.com/watch?v=UHcSxdQFHTI
Nekünk pont ilyen van mint a videón. A tolókar magassága is állítható, viszont újszülött kocsinak alakítva nem lehet így összecsukni, csak ha sportra van beállítva, szóval azért igényel némi macerát.
Jó nagy bevásárló kosara van.
2-es vagyok, ugyanazt a kocsit linkeltem, csak egyszer képpel egyszer meg videóval.
Nekünk van ilyenünk is, én szeretem.
Viszont inkább városi utakra való, nálunk nagyon rossz a terep, ezért ritkán használtam, csak amikor vettem, még nem volt tapasztalatom, csak a külcsínre mentem, meg arra, hogy minél kisebbre csukódjon :). Ha újszülött pozícióba van állítva, akkor csak úgy tudod összecsukni, ha lepattintod a kupoláját (elég nehezen jön le), és vissza állítod sport pozícióba.
Viszont lehet, hogy kinyitva is fel tudod cipelni a lépcsőn, mert nem olyan nehéz és széles mint egy nagy újszülött kocsi, szóval nem biztos, hogy ahhoz muszáj összecsukni.
Egyébként nagyon könnyen irányítható, simán tolható egy kézzel, a négy babakocsink közül ezzel a legkönnyebb lavírozni.
Jajjj csak a BAby max leo-t ne!!! Nekünk ez van, de legszivesebben a kukába dobnám, olyan vacak egy kocsi, én utálom mert kicsi + alacsony. Akkor már inkább a Flora, arra azt mondják nagyobb, mint a Leo.
Utólag most ilyet vennék:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!