Mit javasoltok "elegem van már a gyereknevelésből" erre az érzésre?
Nagyon elegem van már, tiszta idegbeteg vagyok. türelmem már nulla.... Idegességemben kidobnám az ablakon (tudom most sok szülő megvet emiatt a kijelentésen miatt, de valljuk be sokan így érzünk is, még ha nem is mondjuk ki!!)
Elegem van, hogy minden reggel küszködéssel, meg sírással kezdődik, aztán napközben is folytatódik. Hagyom küszködni, nyígni, sírni, mert már nem érdekel, semmit se tegyek mellette? Szaladjon a ház? Ne is fésülködjek csak állandóan vele foglalkozzak? Az etetés meg megint egy külön idegbaj, hol szépen eszik, hol meg csak nyíg, szenved, nem akar enni.... (fél éves múlt) Mit lehet ilyenkor tenni?? Mi az eget csináljak, mert már nem bírom! Teljesen kész vagyok idegileg! MÁr az is megfordult a fejemben, hogy minek kellett nekem gyerek.... Teljesen el vagyok keseredve :(
"én meg sokszor olyanokon agyaltam hogy megfojtom őt míg alszik TUDOM NAGYON DURVA!! csak ilyenkor az ember agya nagyon eltud pukkani ,az ördög nem alszik.."
En eleg megerto ember vagyok, sokfele helyzettel-szituacioval talalkoztam mar de ez kiverte nalam a biztositekot.
Megfojtani? Egy alvo babat?
Szerintem nincs szebb egy alvo babanal es te mikozbe nezed azon gondolkodsz,hogy megtudnad fojtani??????/
Ket gyerekem van 3,5 eves es 6 honapos. Egy percig se volt segitsegem veluk, kulfoldon elunk, ferjem allandoan dolgozik. Haztartastol elkezdve ugyintezesig minden az en dolgom + 2 gyerek,marha faradt vagyok neha de soha meg csak nem is gondoltam ilyet. Egy gyerek nem szabadidos tevekenyseget es csupa szep pillanatot jelent hanem olykor kemeny perceket,napokat ,heteket. Ha sir akkor valami baja van. Idegbetegseg helyett a problemat kell orvosolni.
Surgosen kezeltesd magad mert ez normalis valaszolo.
Kerdezo: Az idegesseg athat a gyerekre. Ha nem birod,kerj segitseget. Probald megtalalni mi lehet a baja.
3,5 eves es 6 honapos fiuk anyukaja
Hasonló érzések hatalmasodtak el bennem is míg a babám kb 7 hónapos nem lett.Innentől elkezdte magát egy kicsit lefoglalni, és a refluxa is elmúlt, így nem sírt /sír állandóan, úgyhogy egyre jobb lett. Most 10 hónapos.
Nem mondom hogy sohasem vagyok ki tőle, de már valahogyan összehangolódtunk aszem.
Nekem az vált be, hogy vettem egy csatos hordozót, és felkötöm a bébit a hátamra.Így sétálok vele fel és alá a lakásban, táncolok a rádióra, főzök, mosogatok, beszélgetek a szomszéddal, és a fiúcska meg tök jól elvan, elnézeget! (csak hajolgatni nem érdemes mert az nem kellemes nekik)
Napi 1-2 óra + 1 órát alszik + az este mikor már alszik..szóval ebbe már belefér sok minden házimunka is
Nagyon nagyon szuper, mondjuk régen kendőztem, és azt is nagyon szerette.
Ha hordozót választasz figyelj, hogy legyen megfelelő a terpesztése benne a babának. Érdemes utána olvasni.
Mikor nagyon kiakadsz arra gondolj, hogy ugyan olyan hisztis P vagy mint azok, akiket régen mindig megvetéssel néztél az utcán a gyerekükkel hisztizni, én ilyenkor szoktam visszavenni, és megpróbálni valahogy kizökkenteni a picurom kedvességgel, hangutánzással, énekkel, kölesgolyóval:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!