Milyen mese köthet le valamennyire egy 4hónapos babát? /Teletubbies-n kívül? Ötletek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 09:04
1/14 anonim válasza:
Max. a reklámok, mert gyors vágásokból áll össze (villog).
Inkább énekelj neki! Ő még nem fogja fel a tv-ben látottakat. Várj még 1 évet! :)
2/14 anonim válasza:
Ne terheld ezzel az idegrendszerét.
3/14 anonim válasza:
Ne nézess tv-t egy 4 hónapossal,nagyon pici még. Inkább énekelj,mondókázz neki.
5/14 anonim válasza:
4 hónapost nem rakunk le tévé elé. Foglalkozz vele, tévéztetni ne akard. Még a 3 éves fiam is, max. fél órát néz egy mesét, aztán megy is "csinálja tovább a dolgát:)"
6/14 A kérdező kommentje:
lKöszönöm,csak érdeklődtem!Természetesen nem azzal töltenèm ki a napját,nagyon sokat foglalkozom vele minden lehetséges módon.Alig alszik napközben,v. csak mellettem.Negyed órát gondoltam mindössze,h. néha azért apával együtt is tudjunk enni:)
2013. ápr. 4. 09:34
7/14 anonim válasza:
Ez érdekes. Tv elé ültetni, akár csak negyed órára egy 4 hónapos babát, hogy együtt lehess apával.
Ha így elolvasod nem tűnik abszurdnak? :)
Inkább tedd játszószőnyegre, lógass fölé színes játékokat, úgy, hogy a kezével és a lábával tudja lökdösni.
Adj neki kemény lapos mesekönyvet. Ha szeret hason lenni, pakolj elé színes játékokat, főként puhákat, hogy ha ráfekszik ne nyomja meg. De TV-t ne nézess vele! Az a legrosszabb amit tehetsz... még 5 perc is sok lenne belőle.
8/14 anonim válasza:
Főleg, hogy nem együtt lenni akar apával, hanem együtt enni! (tudom, csak elírás, de vicces)
9/14 krisztivan válasza:
Miért nem "ül" addig az öledben? Szerintem talán az a legjobb megoldás,ha nem is a legkönnyebb.Lehet meg akarja kóstolni amit esztek,de ha megnyalja a ti ennivalótokat attól még nem lesz baja.És akkor együtt ehettek mindannyian:-))
10/14 A kérdező kommentje:
Nem elírás,az étkezésre gondoltam. Nincs el egyedül,maximálisan igényli ,h.vele legyen valamelyikünk.De rossz ötlet volt a mese:(
2013. ápr. 4. 11:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!