Kisfiút szeretnénk a párommal és hogy lehetne ezt megoldani hogy nagyobb legyen az esély?
Figyelt kérdés
A párom családjában mindenki fiú és szerintem az is valamennyi részben remélem vagy lehet hogy befolyásolja?:)2013. ápr. 3. 16:59
11/12 anonim válasza:
Még nem olvastam el a válaszokat, tehát nem tudtam a korodat, amikor már azt akartam írni, hogy: Amíg ilyen értelmi szinten vagy, hogy nem mindegy a baba neme, addig ne akarj babát, mert még nem vagy érett rá.
12/12 anonim válasza:
Ket fiunk van.
Elso fiunk epp peteereskor fogant. Masodik babanal lanyt szerettunk volna ezert peteeres elott 3 es 2 nappal voltunk egyutt. O is fiu lett.
Nincs 100%-os recept :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!