Minek a jele, ha 6-7 hetes babám rángatja a cicit szopi közben, és furcsa nyöszörgéseket ad ki?
Bocs az OFF-ért,de erre én is kiváncsi lennék.
Az én babám is ezt csinálja már pár napja,ő 11 hetes.
Rángatja a fejét a cicin,és mérgelődik.És már ő se kortyolgat olyan nagyokat,csak szivogatja kicsit és annyi.
Nem tudom miért?:((
Lehet hascsikarás is, de annak vannak más tünetei is.
Sokkal valószínűbb, hogy növekedési ugrásban vagytok(6 hetesen és a 11 hetes baba is, ő a három hónaposban), és kicsi idő kell, hogy a tejtermelés fokozódon az igényeknek megfelelően. A rángatás türelmetlenség lehet. Ha mellre teszitek őket gyakran, akkor pár napon belül utoléri a kínálat a keresletet és visszaáll a rend:).
Ha cumisüvegből kap pótlást, akkor lehet cumizavar.
Ha nem, akkor szerintem is növekedési ugrás a ludas, igény szerint szoptassatok (tudom, durva egész nap szoptatni) és pár nap alatt beáll.
Próbáljatok tejszaporító praktikákat (Urtica Urens 5CH, szopis tea (ne olyat amiben kamilla van!), alkoholmentes sör)) :)
És büfiztetni szopi közben is. Hátha segít!
1-es vagyok!
Köszi a jó tanácsokat!Remélem tényleg csak ennyi a gond,szeretném még sokáig szoptatni a babám. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!