Nagyon drága a ha-s tápszer, ha megpróbálom a simát adni, milyen jelek lehetnek ha nem bírja?
Szia!
Ha nagyon kicsi a babád (0-4 hőig) csakis ha-s tápszer adható neki, ha drága , ha nem. Megeszi, de bent a hasikájában hatalmas nagy felfordulást csinál, ugyanis nem tudja még feldolgozni a benne lévő anyagokat. Jobb esetben hasmenést kap tőle, rosszabb esetben kórház.
Szia! Dehogyis lesz olyan baja, mint az első írta!!!
Szerintem nagyon sokan nem tudják megvenni, olyan drága.
Nyugodtan próbáld meg. Mi eleve úgy jöttünk haza a kórházból, hogy sima tápszert vettünk, Beba 1-et. Semmi baja nem lett. 3 hónapos volt, amikor átálltunk Milumil 1-re. Szerintem az hasonlít legjobban az anyatejhez. Mármint ízre. Aztán most, hogy 6 hónapos elmúlt már, a DM-eset eszi a kislányom. Nagyon szereti, és semmi baja az égvilágon.
Nekünk meg HA-as tápszert nem bírta a simától semmi baja nem lett csak a korának megfelelőt kell adni.
Ha nem bírja első jel a megváltozott széklet PL.: zöldes, nyálkás, bűzös, puffadt poci, esetleg bukósabb is lehet.
szia!
Mi receptre vettük, a doki írja fel, úgy olcsóbb. Nem tudom a többi árat, lehet hogy nem írtam okosat:)
A HA-s tápszer még receptre is drága.
Nyugodtan próbáld ki, ha nincs tejallergiás a családban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!