Ha csuklik az újszülött, mit lehet vele csinálni, hogy abba hagyja?
Figyelt kérdés
4 hetes a kislányom,kaja után szokott csuklani. ilyenkor tegyem vissza mellre, attól elmúlik? vagy mit lehet csinálni?2013. ápr. 2. 18:52
11/12 anonim válasza:
A babák gyakran csuklanak, ez teljesen normális, tényleg nem kell vele semmit csinálni.
Az enyém is sokat csuklott már a hasamban is, és később kint is, láthatóan egyáltalán nem zavarta.
Nekem az anyukám jött állandóan azzal, hogy adjak neki citromlevet, régen tényleg szokás volt, de most már rájöttek, hogy nagyon ártalmas, allergiát válthat ki, ráadásul nagyon marja a pici nyelőcsövét, gyomrát.
12/12 anonim válasza:
én mellre tettem, attól általában elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!