Fontos! Hogyan csináljátok a tápszert és tejpépet kombinálva? Milyen arányokba?
Csak azért kérdem mert az 5,5 hós babám a sima tápszert nem akarja megenni és ha teszek bele egy kis pépet akkor azonnal megeszi amúgy csak kilöki a cumit a nyelvével!
Most váltottunk milumil 1-ről babylove-ra, mert gondoltam hogy a milumil már nem ízlik neki, de hiába mert simán a babylove tápszert sem eszi meg, csak egy kis péppel kombinálva!
Szia!
A tápszert véletlenül se hanyagoljátok, mert még minimum egy éves koráig ez teszi ki a táplálékának egyharmad részét! Ha simán nem kéri, akkor ilyen idős korban turmixolhatsz bele gyümölgyöt (banán, alma), vagy keverhetsz bele Sinlac-ot. Ha tejpéppel issza az sem baj. Később már lesznek ízesített tápik is, próbálgasd hogy melyíket szereti! 7 hónapos korától pedig főzhetsz neki tápiból tejbegrízt is.
Szia!
Nem igazán a kérdésre válaszokok, ne haragudj.
Nekem a védőnő azt mondta, ''szinte mindegy'' milyen tejpépet, tápszert adok a babának, csak Babylove márkát ne, mert bár nagyon izlik a babáknak, nem fejlődnek tőle.
Én ezt hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!