21 hónapos babával ment már valaki busszal Görögországba vagy bárhova máshova?
Elnézést, hogy nem tapasztalatot írok, de szerintem ez egy elég rossz ötlet. Egy ilyen hosszú buszút még a felnőttek idegeit is komolyan próbára teszi, nem hogy egy ilyen pici gyerekét. Nem lehet elvárni egy 2 éves (vagyis még annyi sem) kisgyerektől, hogy fegyelmezetten végigüljön két teljes napot. Mit csinálnátok vele, ha kiborul az út negyedénél? Igazán nem elvárható a többi utastól sem, hogy a sírását hallgassa napokig. Vagy ha bekakil, viszont csak órák múlva esedékes a következő pihenő, és nem tudod addig tisztába tenni? Azért azt sem mindenki szagolja szívesen...
Ez egy igazi tortúra lenne a gyereknek, nektek és a többi utasnak egyaránt. Ráadásul semmivel sem éreznétek jobban magát Görögországban, mint a Tisza-tónál. Hidd el, kisgyerekkel már egészen más minőségű egy nyaralás, finoman fogalmazva sem a kikapcsolódásról szól. :)
Várjátok meg, amíg kicsit nagyobb lesz, mert ennek így semmi értelme nem lenne.
Nem egyszer voltam már buszos úton, és nem szerettem. Mint ahogy azt sem szeretném, ha két napig egy síró kisgyereket kellene hallgatnom. Pedig nagyon szeretem a gyerekeket, nekem is van kettő, de van olyan helyzet, ami egészen egyszerűen még nem nekik való. Ő is szenvedne, elhiheted.
Persze ahogy jónak látod, de gondolom, nem véletlen, hogy nem szokás kitenni ilyesminek ilyen piciket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!