Szocpol kérdés?
2 babát vállaltunk 6 éve. 3 hónapja megszületett a kislányunk, de férjem elhagyott minket.
Ugye az 1 gyereket elfogadják?
Kb mennyi összegre számíthatunk, hogy vissza kell fizetnünk az államnak, a kamatokkal együtt?
Járt valaki hasonló helyzetben? Kérem csak azok írjanak!

nem hasonló a helyzetem, de azért leírom, hátha segít.
Nálunk nem született meg a második baba. Így a 1,5 millió forintnak 460000 forint lett a kamata 4 év után, amit felosztottak 21 évre, mert annyi volt még hátra a hitelből és most 11890 forintot fizetek a szocpol törlesztőjére, 3490 forintot a kamatra, ugyanis két hitelszámlát nyitottak még a meglévő hitelszámlám mellé, mert ezt így szokás magyarázták. Amúgy be kell számítsák az 1 gyereket, de azt már jelezned kellett volna, születés után 60 nap van rá. Sajnálom hogy elhagyott a férjed, nem lehet helyre hozni a dolgokat?
Bejelentettük a megszületett babát, szerencsére az akkor oké.
Nem lehet helyre hozni, elhagyott minket a munkatársáért... tudod, baba, felelősség...nem minden pasinak felel meg. Van akinek a randizgatás sokkal izgibb :(
Mi áruljuk a házat, gondolom akkor egy összegben kell visszafizetnünk.
Hogyhogy 4 év után?? 8 év van a 2 gyerekre, én úgy tudom...
Sokat segítettél, köszönöm!
Nem igazán értem. 460.000 a kamat, de 3.800.000 körül fizettek vissza?????
Ez hogy lehet??? Biztos 460.000??
Egy összegben nem lehetett visszafizetni?

Nem gondoltam, hogy nem megbízható. 11 évig éltünk együtt, 6 évig voltunk házasok, nem hittem, hogy így fog lelépni, amikor itt a pici.
Köszönöm szépen a válaszokat!!

Nagyon köszönöm az együttérzésed!! Nagyon jólesik!
Hát igen, még semmit nem fog fel a kislányom abból, ami körülötte folyik, szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!