4 honapos a babam es nincs itthon tapszer, szabad-e a kicsinek rendes tejet adni ugy, hogy egy kis forrovizzel felengedem vagy mit tegyek, mert patika sincs nyitva?
Nekem sincs semmi bajom mert tejet kaptam,ahogy a nővérednek se....tudod több millio embernek sem...én tápszert adtam a babámnak,mert kellett,és sajna későn jöttünk rá hogy tejallergiás...na ezt nem kívánom neked,gondolj bele mi lett volna ha adok neki 4 hósan tejet???sose tudhatod hogy reagál a szervezete....
amugy én egy sima hétvége elött is megnézem mennyi van itthon...de tescoban és hasonlo helyeken is lehet már 1es tápszert kapni,nem csak gyógyszertárban.holnapig szerinted mi lesz ha nem adsz neki?csak almát meg kekszet?most kezdtétek a hozzátáplálást h 4 hós gondolom,nem hiszem hogy az emésztőrendszere díjazná h amit most kezdett kóstolgatni,egész nap azzal kell megbirkoznia a pocakjának.
Tényleg lehet valaki ilyen felelőtlen, hogy nem veszi észre, hogy elfogy a tápszer??
Egyébként kérdésedre a válasz: NE. ADJ. NEKI. Nem véletlenül mondják, hogy ne.
6- os, nagyon tetszik az irónia a fogalmazásodban.
Lehet, hogy pénze nem volt rá. Most inkább segítsünk valahogy, akármit reagál, a baba miatt.
Adj neki almát, vagy banánt, az laktat. Keress egy patikát vagy ismerőst. Kérj kölcsön. NE adja neki tejet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!