Úton van az 5. babánk, viszont nem tudjuk eldönteni, hogy hogyan nevezzük el. Szerintetek?
Szóval az van, hogy április 19.-re vagyunk kiírva, és annyi szép név van, hogy már nem tudunk dönteni.
Egyébként kislány lesz, és ezek közül kéne kiválasztani a megfelelőt, ami a Haraszti vezetéknévhez is jól passzol.
Fruzsina, Míra, Villő, Lotti, Zita, Panni, Patrícia, Lilien.
Én Fruzsina vagyok és nagyon szeretem, hogy nem annyira gyakori :) Legalábbis nekem sosem volt hasonló nevű osztálytársam, most felnőttként is csak egy Fruzsinát ismerek :)
Szóval szerintem ez legyen :)
A Haraszti Petra jól hangzik, a Janka nem kell mögé. Petra egy határozott név, nem csúfolás tárgya, viszont felnőttként is büszkén viselheti, akár milyen szakmában. Orvos, ügyvéd, de akár boltosként is. :) Képzelj el egy büntetőjogászt, akit Napsugárnak, vagy Angyalkának hívnak. Vagy fiúban pl Manónak. Ezek a szülők se a gyerek érdekeit nézik. Nekem volt egy ismerősöm Manó, első dolga az volt 18 évesen, hogy megváltoztatta a nevét! :D
Én sem tudtam mi legyen a fiam neve. Mindig pocaknak hívtam. Mikor bekerültem szülni, akkor döntöttem el végleg, a szülőszobában. Nekem is sok volt a tarsolyomban. Nem bántam meg, azóta is imádom. Bárhova megyünk, ahol kérdezik a nevét, mindenhol dicsérik, hogy milyen szép, nagyon jól hangzik. Ha nem haragszol meg, most nem írom ide ki a nevét. Jó egészséget!
Köszi!
Ahogy gondolod! :)
Míra, Villő, Lotti, Zita tetszik,
a többi nem.
Panni nekem beceneves, ezért azt biztosan nem adnám, és pont emiatt a Lottit sem, bár ahogy írtam, az tetszik.
A vezetéknévhez talán a Zita leginkább.
Amiket később írtál, azok közül a Hanga tetszik még, bár egy kicsit tényleg összecseng a Helgával, de csak a kezdő H miatt.
Előző voltam, a Kinga és a Petra is jók szerintem.
Azt adjátok, ami a tesóknak a legjobban tetszik.
Vagy tényleg várjátok meg, hogy megszülessen, ránéztek, és ami akkor beugrik elsőre, az lesz az igazi név :-)
Gratulálok nektek! Szép nagy család! (Mi megálltunk 3-nál...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!