Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van/volt olyan baba (ápolási)...

Van/volt olyan baba (ápolási) termék, babaruha stb. amire kimondottan sajnáljátok vagy valaha sajnáltátok a pénzt?

Figyelt kérdés

Mindene megvan a babámnak, amire szüksége van, több holmiból igyekeztem a legjobbat venni.

Most viszont sajnálom a pénzt egy téli overálra, így egy örökölt darabot fog hordani, ami már nem éppen a legdivatosabb. Valóban sajnálom rá most a pénzt...de kissé lelkiismeretfurdalásom van.

2009. szept. 19. 20:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

8 ezret egy újszülött babacipőre...láttam a kirakatban és azt mondtam ez azért már túlzás.

Ja meg 100 ezer egy babakocsiért...

2009. nov. 11. 07:32
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Úr Isten tényleg ennyibe kerül egy játszószőnyeg??? :OO Mi apósomtól kaptuk ajándékba. Csilli-villi, világítós, zenélős, mindenféle kütyü van rajta, gondoltam biztos volt, hogy 5-6 ezer... Na de most leesett az állam! Egyébként nekünk imádja a gyerek. De hogy a kérdésre is válaszoljak, igen nekem is volt már olyan, hogy sajnáltam kiadni 3400 Ft-ot egy picike is rugiért. Lementem a turiba és 29 db bodit vettem neki 810 Ft-ért. Ráadásul szépek, márkásak, legalább a fele vadi új volt. Itthonra teljesen jók, tök mindegy, hogy mit hány össze.
2009. nov. 11. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

A babád még baromira nem ért a divathoz:)

Mi nagyon szerencsések vagyunk, a fiamnak hat nagyobb unokatestvére van, mindent kapunk. Van néhány ruha, ami már tizenöt éve kering a családban. Nyilván ezek szuper minőségek, hisz eddig bírták:)

Volt néhány nagyon divatjamúlt, amitől még én is kicsit ódzkodtam. Ezek közül néhányat nem hordott, néhány viszont nagyon bejött (ezerszer könnyebb volt ráadni, ami sokkal fontosabb szempont:)

Amit megbántam:

-babatáska (ezt pedig kaptam, így még kínosabb)

-mosható pelenkát használunk és az egyik márka nem jött be:(

2009. nov. 11. 08:39
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Én amit utólag sajnálok az a mellszívó(sajnos betegség miatt nincs tejem,pedig sosem gondoltam volna)volt.

Utólag még a 26 ezres légzésfigyelő,ki sem bontottuk a dobozából és egy 20 ezer forintos pihenőszék(ezt ajándékba kaptuk)amit nagyon szeret a lányom,de vannak ennél jobban is fele ennyiért.

Ruhát mi is turiból veszünk,szuper jók vannak!Most vettem 2 db teljesen új overált,ami nagyon csini 1000 ft-ért!(-9 ezret sajnálnék kiadni érte.

2009. nov. 11. 09:04
 15/16 anonim ***** válasza:
Hidd el, a babád épp olyan jól fogja érezni abban az overálban is, mint egy extra divatos holmiban! Te meg legalább nem fogod annyira félteni, mint egy olyat, amiért egy vagyont adtál ki :))Mivel már nálunk a pici lányom a 4. baba a családban, így nem nagyon vettem neki olyan dolgot, amit később megbántam volna, hogy csak kidobtam a pénzt az ablakon. A nagyoknál már sikerült annyi tapasztalatot gyűjtenem, hogy csak azt veszem meg, ami valóban kell. Ruhákat a nagyoktól sajnos nem örökölt, mert szinte mindent elajándékoztam - nem gondoltuk, hogy valamikor Ő is lesz :))). Így aztán a ruhák nagy részét a turiban veszem- tapasztalatom, hogy sokkal jobb minőségű és ízlésesebb ruhákat tudok ott venni potom pénzért, mint amiket a boltokban látni. Babakocsit használtan vettem...az előző kis tulajdonos 3x feküdt benne...a sport rész ki se volt bontva... Miért adna ki az ember 100 ezret, ha negyedáron megveheti? A kiságy családi "örökség", még a legidősebb gyerekemé volt és körbejárt a családban. Ahogy járok bababoltokba, babaholmit árusító boltokba, rengeteg teljesen fölösleges holmit látok, amit ugye a kezdő anyukák örömmel megvesznek, hogy biztosan meglegyen mindene a babának...aztán vagy a szekrény legfelső zugában porosodik vagy töredékáron felkerül v.melyik aukciós oldalra... Persze még én is elcsábultam :))) Vettem egy fülhőmérőt, 7 ezerért!!, amit nem használok, mert össze-vissza mér. Így aztán maradok a megszokott, öreg digitálisnál.
2009. nov. 11. 09:36
 16/16 anonim ***** válasza:
A férjem szerint én semmire sem sajnálom:)Be kell látnom igaza van. Bevallom én szoktam márkás ruhákat venni, mert nekem tetszik. Fölösleges játékokat, dekorokat. Ami a legjobban bejött a sterilizáló, amit ha újra kezdeném vennék a szagelszívós pelenkaszemetes.Én is turizok de emelett megveszem a Nike-t vagy a Gap-et is.
2009. nov. 11. 11:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!