Van/volt olyan baba (ápolási) termék, babaruha stb. amire kimondottan sajnáljátok vagy valaha sajnáltátok a pénzt?
Mindene megvan a babámnak, amire szüksége van, több holmiból igyekeztem a legjobbat venni.
Most viszont sajnálom a pénzt egy téli overálra, így egy örökölt darabot fog hordani, ami már nem éppen a legdivatosabb. Valóban sajnálom rá most a pénzt...de kissé lelkiismeretfurdalásom van.
8 ezret egy újszülött babacipőre...láttam a kirakatban és azt mondtam ez azért már túlzás.
Ja meg 100 ezer egy babakocsiért...
A babád még baromira nem ért a divathoz:)
Mi nagyon szerencsések vagyunk, a fiamnak hat nagyobb unokatestvére van, mindent kapunk. Van néhány ruha, ami már tizenöt éve kering a családban. Nyilván ezek szuper minőségek, hisz eddig bírták:)
Volt néhány nagyon divatjamúlt, amitől még én is kicsit ódzkodtam. Ezek közül néhányat nem hordott, néhány viszont nagyon bejött (ezerszer könnyebb volt ráadni, ami sokkal fontosabb szempont:)
Amit megbántam:
-babatáska (ezt pedig kaptam, így még kínosabb)
-mosható pelenkát használunk és az egyik márka nem jött be:(
Sziasztok!
Én amit utólag sajnálok az a mellszívó(sajnos betegség miatt nincs tejem,pedig sosem gondoltam volna)volt.
Utólag még a 26 ezres légzésfigyelő,ki sem bontottuk a dobozából és egy 20 ezer forintos pihenőszék(ezt ajándékba kaptuk)amit nagyon szeret a lányom,de vannak ennél jobban is fele ennyiért.
Ruhát mi is turiból veszünk,szuper jók vannak!Most vettem 2 db teljesen új overált,ami nagyon csini 1000 ft-ért!(-9 ezret sajnálnék kiadni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!