Kitől fogadnátok el kisruhát az első baba születésekor?
Figyelt kérdés
Párom sógornője most először terhes, így a babaruha készletük üti a nullát. Anyósom rögtön elkezdte összekéregetni a szomszédoktól a kisruhákat. Én személy szerint nem fogadnám el, mert azokat a szomszédokat csak az anyós ismeri, mi/ők életünkben nem láttuk őket. Mi a véleményetek? Elfogadnátok azokat a kisruhákat?2013. márc. 30. 18:36
11/16 anonim válasza:
bárkitől. aztán megnézném, milyen állapotban van. ha nagyon gáz, nem adnám rá. ha jó, akkor is természetesen kimosnám, mielőtt ráadom
12/16 anonim válasza:
Kaptunk olyan ruhácskákat (nem is keveset) amelyek olyan embertől származtak, akit életemben nem láttam. Egy kedves ismerősöm hozta az ő ismerősétől, aki nem akarta eladni őket, nem akart ezzel foglalkozni, hanem megkérte ezt az ismerősömet, ha van a környezetében kisbabás anyuka, szívesen odaadná, vigye el. Köszönettel elfogadtam.
Nincs semmi gondom a használt ruhákkal, sok helyről kaptunk, bababörzén is vettem, turiban is.
13/16 anonim válasza:
Én is ráadtam a fiamra, úgy ahogy az előttem szólók írták,mosás vasalás után. Azokat se ismerem akitől a börzén veszem. Ha meg jó szívvel adják miért ne?! Egy pici baba nagyon hamar kinövi őket, én nagyon örültem, hogy nem kellett 2-3 hetente ruhát vennem.
14/16 anonim válasza:
Mivel magunknak kizárólag új ruhákat veszünk, így számunkra evidens, hogy a gyerekünk is csak új ruhákat kapott.Ha mégis használt ruhát adnék a gyerekemre, akkor mondjuk közeli barátnőimtől fogadnám el maximum. Én személy szerint nem fogadnám el azokat a ruhákat, amiket anyós kap használtan.
15/16 anonim válasza:
Az utolsoval ertek egyet. (Ma 17:45) Magunkra id uj ruhakat veszunk termeszetes, hogy a babara is. Csak jo baratnotol vagy rokontol fogadnek el hasznalt ruhat.
16/16 anonim válasza:
Én ki szoktam mosni és vasalni a ruhákat ;) Így evidens hogy használt ruhát is szívesen fogadok,sőt főként, turkálóbál vásárlok.
ami szép és jó állapotú azt feltételezem hogy hasonló emberek vették mint Én, szakadt,igénytelen kakafoltos ruhát kidobnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!