Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kitől fogadnátok el kisruhát...

Kitől fogadnátok el kisruhát az első baba születésekor?

Figyelt kérdés
Párom sógornője most először terhes, így a babaruha készletük üti a nullát. Anyósom rögtön elkezdte összekéregetni a szomszédoktól a kisruhákat. Én személy szerint nem fogadnám el, mert azokat a szomszédokat csak az anyós ismeri, mi/ők életünkben nem láttuk őket. Mi a véleményetek? Elfogadnátok azokat a kisruhákat?
2013. márc. 30. 18:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%
bárkitől. aztán megnézném, milyen állapotban van. ha nagyon gáz, nem adnám rá. ha jó, akkor is természetesen kimosnám, mielőtt ráadom
2013. márc. 30. 23:14
 12/16 anonim ***** válasza:

Kaptunk olyan ruhácskákat (nem is keveset) amelyek olyan embertől származtak, akit életemben nem láttam. Egy kedves ismerősöm hozta az ő ismerősétől, aki nem akarta eladni őket, nem akart ezzel foglalkozni, hanem megkérte ezt az ismerősömet, ha van a környezetében kisbabás anyuka, szívesen odaadná, vigye el. Köszönettel elfogadtam.

Nincs semmi gondom a használt ruhákkal, sok helyről kaptunk, bababörzén is vettem, turiban is.

2013. márc. 31. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:
Én is ráadtam a fiamra, úgy ahogy az előttem szólók írták,mosás vasalás után. Azokat se ismerem akitől a börzén veszem. Ha meg jó szívvel adják miért ne?! Egy pici baba nagyon hamar kinövi őket, én nagyon örültem, hogy nem kellett 2-3 hetente ruhát vennem.
2013. márc. 31. 09:57
 14/16 anonim ***** válasza:
32%
Mivel magunknak kizárólag új ruhákat veszünk, így számunkra evidens, hogy a gyerekünk is csak új ruhákat kapott.Ha mégis használt ruhát adnék a gyerekemre, akkor mondjuk közeli barátnőimtől fogadnám el maximum. Én személy szerint nem fogadnám el azokat a ruhákat, amiket anyós kap használtan.
2013. márc. 31. 17:45
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Az utolsoval ertek egyet. (Ma 17:45) Magunkra id uj ruhakat veszunk termeszetes, hogy a babara is. Csak jo baratnotol vagy rokontol fogadnek el hasznalt ruhat.
2013. márc. 31. 19:16
 16/16 anonim ***** válasza:

Én ki szoktam mosni és vasalni a ruhákat ;) Így evidens hogy használt ruhát is szívesen fogadok,sőt főként, turkálóbál vásárlok.

ami szép és jó állapotú azt feltételezem hogy hasonló emberek vették mint Én, szakadt,igénytelen kakafoltos ruhát kidobnám.

2013. ápr. 3. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!