Masnak is ideges, akaratos a babaja? Mit csinaltok vele? 4 honapos a kislanyom.
szia!
És még én azt hittem, hogy az én babóm hisztis meg akaratos... de a tiédhez semmiség, amit csinál. Nálunk csak ha nagyon éhes, vagy nyűgös ,akkor megy át rambóba, mozog keze lába, ordít, mint akit bántanak...:D
A gyerek tükör. Téged tükröz vissza.TE sem engedted el az üveget. Akarta fogni, és nem adtad. Téged másol a gyermeked.
egyészen nagy koráig így lesz, kamaszkoráig.
Engedj neki, légy csendesebb, lágyabb, engedékeny, és puha! és figyeld őt - három négy nap után! Ha változik, akkor együtt kell változnotok. Próbáld felvenni az ő ritmusát, érezni, mintha az ő testében lennél! Ne azt tedd, amit elhatároztál, hanem figyeld őt, próbálj vele mozdulni, az ő napirendjéhez igazodni. Szerintem ezzel a módszerrel egy-két hét alatt lecsendesíthetnéd.
Hihi, az enyémhez képest ez még semmi. :D
Az én egy évesemnek olyan akarata van, hogy csak na.
Egyszerűen mindennek úgy kell lenni ahogy ő akarja.
Bármiért képes kiverni a balhét.
A múltkor elvettem tőle a távirányítót, úgy üvöltött, hogy átjött a szomszéd hogy mit csinálunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!