Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7,5 hónapos babának már...

7,5 hónapos babának már kellene fogzani nem?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogy én nem veszem észre, vagy ő nem veszi fel, vagy egyszerűen nem fogzik?

Nincsen foga, de nem is látok nála kijövőben sem. Éjszaka sem szenved sosem. Vagy még ráér kijönni? De attól már el kellett volna indulnia kifelé a fognak nem? Lehet,hogy csak nem úgy veszi fel, de jön az a fog? Már nagyon régóta várom, mert 6 hetes kora óta nagyon nyáladzik. 2-3 hónapja már nem annyira, sőt, inkább nincs is nyála:)

2013. márc. 30. 10:16
 1/4 anonim ***** válasza:

9 hónaposan jött ki a kisfiam első foga, 15 hónapos és még csak 6 van neki. ismerek olyat, akinek 15 hónaposan még egy foga sincsen és olyat is, akinek 8 hónaposan már 8. Ez teljesen egyén függő. Esetleg kérdezz rá Anyudnál/Anyósnál, hogy nálatok mikor kezdtek kibújni. Azt szokták mondani, ha később jön ki, később is romlik meg... Bár ez szerintem hülyeség, de megnyugtató :)

Meg pl az én fiamat egyáltalán nem viselte meg eddig egyik foga sem, a barátnőm kisfia meg 5 hónaposan az összessel elég rendesen megszenvedett. Lehet hülyeség, de én annak tudtam be, hogy 9 hónaposan az enyém már rengeteg esett, ütötte be a fejét stb, tehát már "szokva" volt a kisebb nagyobb fájdalmakhoz, és ez nem annyira tűnt fel neki, míg egy 5 hónapost még sokkal jobban "megijeszt" az esetleges fájdalom. De ez csak amolyan anyalogika...

Szóval ne aggódj, egyszer úgyis kijön neki, addig meg legalább nem harapja el a száját, nem kell attól félned, hogy esések közben letörik stb.

2013. márc. 30. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Pont 8 hónaposan törte át az ínyét az első foga.
2013. márc. 30. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia!Ne aggódj,inkább ganatika,más és más.Nekem 2 lányom van,a nagyobbnak már 4 hónaposan 2 foga volt,5 hósan 4.1 éves korára tele volt foggal a szája.:-)A huga március 15-én volt egy éves,a fogai száma nulla.:-)Bár ő nagyon rég óta szenved vele,már hófehér,barázdált az ínye,de csak nem töri át neki....Szóval nem probléma,nekem is azt mondta agyerekorvos,hogy 15 hós koráig nem gond.
2013. márc. 30. 15:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Ne aggódj, lehet, hogy jön neki, csak alig látszik! Mi is alig vettük észre, orvos mondta, hogy duzzadt az ínye! Ma törte át az első foga az ínyét :)! 8 hónapos lesz!
2013. márc. 30. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!