Ti nem vagytok rosszul attól mikor a gyerkőcötöket ha eteti a mama, akkor van hogy ő is megízleli a kanálban lévő ételt?
Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 21:55
21/25 anonim válasza:
Engem az ilyen kérdések zavarnak...
22/25 anonim válasza:
13-as vagyok! Hát érdekes, amiket írtok páran! Én, ha főzök a kislányomnak, akkor is mindig egy külön kanállal kóstolgatok, nem rakom bele a nyálam az ebédjébe!
23/25 anonim válasza:
kivácsi lennék a sok fújjogónak a szájhigiéniájára!
24/25 anonim válasza:
A nyállal terjed egy halom fertőzés, betegség, a lappangóak is! Ezt vegyétek számításba! Én nem engedném a nagyinak, én sem nyalok bele a gyerekem kajájába. Orvos családban nőttem fel, nálunk nem volt szokás.
25/25 anonim válasza:
Hát nálunk se szokás és nem is engedném. Egy csomó baci van a szánkba ,ha esetleg rossz fog van az meg főleg nem tesz jót az ő fogainak. Ez nálam ugyan olyan nem engedem dolog ,mint az utcán fogdossák a gyerekem kezét! Főleg ,hogy fogzik így mindig a szájában van, másról meg honnan tudjam ,hogy mikor mosott kezet és hol ,mit fogdosott előtte. Akinek nem tetszik elmehet,a gyerekem az első !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!