Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti nem vagytok rosszul attól...

Ti nem vagytok rosszul attól mikor a gyerkőcötöket ha eteti a mama, akkor van hogy ő is megízleli a kanálban lévő ételt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 29. 21:55
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Én az ilyen kérdéseknél soha nem értem, hogy akkor minek viszik a gyereket kaja időben a nagyihoz. Nem kell ott lenni órákig vagy nem kell a nagyira hagyni és nincs gond.
2013. márc. 29. 22:23
 12/25 anonim ***** válasza:
Zavarna, de nem teszik.
2013. márc. 29. 23:09
 13/25 anonim ***** válasza:
55%
Szia! Szerintem meg tök egyértelmű, hogy a nagyira gondoltál, ott van a kérdésben! Elég undorítónak tartom, hogy a baba kanalával eszik más is. Szinte mindig én etetem, de nem ért soha hozzá a szám a lányom kanalához. Etette már a párom is, anyukám is, kerimama is, egyiknek sem jutott eszébe belenyalni a kanalába. Jézusom!!!
2013. márc. 29. 23:13
 14/25 anonim ***** válasza:

11. válaszoló! Vannak nagyik, akik messze laknak az unokáktól, és akkor bizony ritkább, de több napos lehet egy látogatás. Étkezés pedig naponta többször van.

Amúgy én sem örülnék, ha megnyalná a kanalat, de szerencsére a nagyi nem csinált ilyet.

2013. márc. 30. 00:05
 15/25 anonim ***** válasza:
Oké utolsó de akkor sem kell hagyni, hogy más etesse. Hisz ha látja, hogy a nagyi ezt csinálja annyi erővel meg is etetheti ő a kicsit.
2013. márc. 30. 00:12
 16/25 anonim ***** válasza:
Engem zavarna. Én folyton nyalogatom pedig. Férjem meg sose. Nem kóstolja meg. Az én gyerekem. Ettől nem lesz semmi baja. De más nyálát azért ne egye.
2013. márc. 30. 06:20
 17/25 anonim ***** válasza:
66%

Nem. Ha főzi az ételt is bele kóstol Anyu!

Rokon, Mama!

Ha a gyerek bele akarna inni a Mamai poharába, enni akarna a szendvicséből had egyen!

2013. márc. 30. 06:50
 18/25 anonim ***** válasza:

Engem zavar, rá is szoktam szólni anyumra, hogy legyen szíves és ne egyen a gyerek kanalával. Anyósom szerencsére nem csinál ilyet, rá nem kellett szólni soha :)

Viszont az, hogy az én szám hozzáér a gyerekem kanalához, az szerintem nem ugyanaz a szitu, hiszen bennem nőtt, belőlem bújt ki és én szoptattam.

Nem azt mondom, hogy emiatt egyfolytában nyalogatom a cuccait (a cumikat sem nyalogattam soha), de az, hogy néha a kanalával megkóstolom a kajáját, szerintem belefér.

2013. márc. 30. 07:12
 19/25 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagyok rosszul. Semmitől nem undorodom, amit az anyám csinál, anyósom pedig eddig 1x látta a fiunkat, így nyilván nem eteti.
2013. márc. 30. 07:26
 20/25 anonim ***** válasza:
Nálunk csak a dédi olyan. Hoz egy csokit vagy egy kiflit a gyereknek vagy pudingot és az ujjával belenyal. fúúú! Biztos nem úgy jön hozzánk hogy megmossa a kezét. Én nem szeretem. Mindig próbálom egyből elvenni tőle amit hozott és én adom a gyereknek mert szerintem azért durva! Milyen bacit elkaphat. Pdig nem vagyok egy paramami, van két gyerekem már, de ezt azért nem szeretem. Még én sem szoktam lenyalni a kanalat de nem azért mert undorító, hanem mert honnan tudod hogy nem lappang esetleg valami beenned is, amit te nem veszel észre mert erősebb az immunrendszered, aztán az ő kis gyenge immunrendszere meg nem bír még védekezni és egyből elkap valamit. Tesóknak sem engedem hogy egymás tányérjából vagy poharából egyenek igyanak. Így is hoz haza az oviból elég vírust meg betegséget a nagy, nem kell meég ezzel is tetézni.
2013. márc. 30. 08:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!